rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Andrea Janeiro i Miguel, filla i parella de Belén Esteban, sol·liciten no convertir-se en imatge mediàtica

No volen seguir els mateixos passos que la col·laboradora

 

Belén Esteban no viu el seu millor moment.  | Telecinco

 

«Treballo del que puc». Aquesta va ser la frase que va dir Belén Esteban durant l'última edició del programa de Telecinco 'Sábado Deluxe'. Unes paraules que la tertuliana deia fent referència al fet que cap membre de la seva família segueix els seus passos professionals, una situació que sembla que l'incomoda. 

Andrea, la primera a distanciar-se de les càmeres

Andrea Janeiro no vol seguir els passos de la seva mare. | cedida

 

La seva filla, Andrea Janeiro, ha sigut la primera que ha volgut distanciar-se de la professió de la seva mare. La filla de Jesulín de Ubrique enviava el passat mes de gener un comunicat als mitjans de comunicació perquè deixessin de sotmetre-la a la pressió mediàtica, ja que el seu objectiu no era seguir els passos professionals de Belén Esteban. 

 

Tanmateix, 'Andreíta' va presentar a finals de gener un requeriment judicial contra una xirigota que es va mofar del seu l'aspecte físic durant el festival del Carnaval de Cadis.  La jove va reclamar que la seva imatge va ser comentada en una de les produccions del grup, ja que ella mai havia sol·licitat, ni ha tingut intenció, de convertir-se en un referent del sector, motiu pel qual volia romandre en l'anonimat.

Miguel també demana privacitat

Miguel, la parella de Belén Esteban | Cedida

 

D'altra banda, i qui tampoc sembla estar molt còmode amb l'impacte mediàtic és Miguel, la parella de Belén Esteban. Miguel és conductor d'ambulàncies i no vol que la seva imatge es pugui veure afectada per la persecució de les càmeres. Així doncs, la parella d'Esteban també ha sol·licitat que els focus no se centrin en ell. 

 

De fet, durant l'aniversari de Kike Calleja, Belén Esteban va demanar als periodistes que evitessin fotografiar a Miguel. Una petició clara que la parella de la col·laboradora televisiva li havia demanat a Belén. 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris