Andrea Janeiro mira a cámara

Andrea Janeiro mostra les vertaderes notes dels seus estudis i fa callar tothom

Andrea Janeiro ha sorprès tothom amb les seves qualificacions

Andrea Janeiro sempre ha sabut que el seu futur és lluny de les càmeres. La jove ha expressat, més d'una vegada, el seu desig de portar una vida totalment anònima i, malgrat la fama dels seus pares, és una cosa que ha aconseguit dur a terme.

Amb només 18 anys va decidir que no volia ser un personatge públic ni formar part del món on treballa la seva mare. Així que, només un any després, la noia va fer les maletes i es va mudar a Birmingham (Regne Unit) per iniciar els estudis de Comunicació Audiovisual.

Primer pla d'Andrea Janeiro mirant cap a un costat
Andrea Janeiro va marxar d'Espanya per complir el seu somni | GTRES

Encara que Andrea Janeiro va haver de tornar a casa seva a Madrid després de l'esclat de la pandèmia de coronavirus, això no li va impedir acabar la seva formació universitària. La jove es va veure obligada a fer les últimes classes de la seva carrera a Espanya i de forma telemàtica.

I, al contrari del que molts pensaven, la filla de Belén Esteban va aconseguir silenciar amb les seves notes tots aquells que no donaven ni un duro per ella.

Andrea Janeiro deixa muda la seva mare amb les seves qualificacions

Andrea Janeiro sap que tot esforç té la seva recompensa. La filla de la col·laboradora de Telecinco va acabar l'any passat els estudis a Comunicació Audiovisual i amb una de les millors qualificacions de la seva promoció.

La primogènita de Jesulín d'Ubrique va finalitzar la seva formació amb honors, cosa que no tothom pot presumir. «Aquesta nena té relació amb la seva germana i amb el seu pare, és una nena meravellosa, molt intel·ligent, ha acabat la carrera amb matrícula», va assegurar Toñi Moreno a Viva la vida.

Andrea Janeiro i Belén Esteban
Andrea Janeiro sempre ha tingut el suport de la seva mare |

Andrea Janeiro sempre ha tingut clar que es vol dedicar als mitjans de comunicació, això sí, darrere de les càmeres. Només acabar la carrera, la jove va tenir l'oportunitat de realitzar les pràctiques a Los 40 Principales.

Per Andreíta va ser una experiència increïble, ja que el somni és formar part de l'equip de so d'alguna de les empreses audiovisuals del nostre país.

▶️ Marta Riesco utiliza a Andrea Janeiro para atacar a Belén Esteban

Andrea Janeiro sap qui va pagar els seus estudis

Andrea Janeiro sempre ha estat molt conscient de la inexistent relació que ha mantingut amb el seu pare. Des que era molt petita, la filla de Belén Esteban ha hagut de viure sense una figura paterna, però això no ha estat cap problema per a ella.

Gràcies al suport i la dedicació de la seva mare, la jove ha pogut fer realitat tots els seus somnis. Un dels seus desitjos més grans era estudiar la carrera de Comunicació Audiovisual a l'estranger i lluny de tota la premsa del nostre país.

Fent un gran esforç, la de Paracuellos va fer realitat el somni de la seva filla, encara que no li va sortir barat precisament. I és que Andrea Janeiro no només va haver de buscar un pis a la ciutat de Birmingham, sinó que, a més, es va matricular a un dels centres més elitistes de la zona.

Montatge de fotos de Jesulín de Ubrique i Andrea Janeiro
Andrea Janeiro no ha tingut massa relació amb el seu pare | Catalunya Diari

Segons es va parlar en el seu moment, els seus estudis al prestigiós centre Birmingham Metropolitan College, una de les universitats més exclusives del Regne Unit, van pujar a més de 20.000 euros l'any.

I, malgrat que el més normal és que tots dos pares es facin càrrec de la formació dels seus fills, en aquesta ocasió no va ser així. Jesulín de Ubrique va decidir no contribuir amb els estudis de la seva primogènita, per la qual cosa 'La princesa del poble' es va encarregar de tot.

«Jesulín s'ha estat estalviant més de vint mil euros a l'any entre la matrícula i la resta de despeses que genera la carrera acadèmica d'Andrea Janeiro a Anglaterra», va assegurar una font molt propera a la col·laboradora al portal de notícies Egos.