Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Andrea Janeiro.

Andrea Janeiro, preocupada per la seva mare: ja sap que s'ha trencat el matrimoni

Belén Esteban no dona crèdit la telenovel·la viscuda per la seva amiga

Belén Esteban sempre ha estat la principal defensora d'Anabel Pantoja, sobretot després de la polèmica generada amb la seva ruptura. La de Paracuellos és molt conscient que la seva amiga està molt dolguda amb Sálvame pel tracte rebut i no tornarà al programa, almenys de moment.

Mentrestant, el seu ex, Omar Sánchez, fa front al seu propi drama amorós. Després d'haver començat un breu romanç amb Raquel Lozano, s'adonava que la relació no funcionava i el canari prenia la decisió d'entrar a Pesadilla en el paraíso.

Al reality, Sánchez s'enamorava d'una de les seves companyes, Marina Ruiz, a qui arribava a declarar-se públicament. De fet, després de l'expulsió de la noia, assegurava que s'adormia pensant-hi i amb la seva dessuadora. «Estic en aquests sentiments, em queda poquet perquè segueixi havent-hi aquests sentiments. No sé què em passa que em tens completament boig», confessava Omar.

Omar Sánchez
Omar Sánchez confessa que troba a faltar a Marina | Mediaset

Des de plató, Marina es veia incapaç de controlar el somriure en escoltar les paraules que feia tant de temps que esperava. Els dos tenen molts plans de parella fora del reality, entre els quals es troba conèixer-se una mica més i anar-se'n de viatge, tot amb l'objectiu de «gaudir de nosaltres i seguir el camí tan bonic que hem començat aquí».

La que no està gens feliç és Raquel Lozano, que entrava al reality disposada a anar contra Omar amb el cor trencat. La televisiva considera que el canari l'ha fet servir i van arribar a protagonitzar una gran esbroncada. Davant d'aquesta situació tan complicada, l'ex d'Anabel Pantoja es plantejava fins i tot abandonar; ell mateix reconeixia que l'entrada de Raquel l'havia trastocat. «No ho sé, mai vaig pensar que alguna cosa així pogués passar», es lamentava.

Belén Esteban al·lucina amb la declaració d'amor d'Omar Sánchez

Justament per això, Omar s'ha animat a revelar per fi els veritables motius que el van portar a trencar la relació amb Raquel. «No tinc la mateixa il·lusió per tu que la que em desperta Marina, m'entens? No se'm pot crucificar per haver-me enamorat d'una 'tia'», intentava fer-li entendre.

Foto d'Omar Sánchez i Raquel Lozano
Omar Sánchez deixa sense paraules a Raquel Lozano a Pesadilla en el paraíso  | Europa Press

«Raquel, jo no la tenia al cap. Una persona que jo he conegut aquí, que m'ha sortit enamorar-me'n, que m'ha tret uns sentiments que no em van sortir per tu....», explicava a Lozano, que segueix sense donar crèdit. A continuació, sentenciava completament el seu breu festeig. «Tu saps que jo me'n vaig cansar de tant 'Anabel, Anabel'», li retreia.

Pel que sembla, Lozano estava més preocupada que el canari pogués tornar amb la seva ex, que de conèixer-lo realment. «Tu saps perfectament que jo soc bona persona», assegurava. Una actitud que molts aplaudien des de plató, sobretot per la sinceritat que ha mostrat quan no estava obligat a donar explicacions.

Omar ha deixat molt clar que vol deixar enrere d'una vegada els problemes que tenia fora i busca continuar gaudint al màxim de l'experiència. «Vull lluitar i no em vull tallar per ningú. Vull ser feliç jo», anunciava amb orgull.

Foto d'Anabel Pantoja.
Anabel Pantoja, amb ganes de fer el següent pas a la seva relació | Telecinco

Al mateix moment, Anabel Pantoja ja ha donat per finalitzades les seves interminables vacances al costat de Yulen Pereira.  Entre els propers moviments de Pantoja podria trobar-se mudar-se, per fi, amb el seu xicot. «Tindré casa meva a les Canàries, però, si m'he de moure a Madrid, ho faré», prometia a Hondures.

Donats els seus compromisos professionals, potser aquest moment està més a prop que mai.