TENS TELEGRAM?

Ara t'enviem les últimes hores al Telegram! Clica aquí!

Andrea Janeiro ha rebut a Birmingham la visita d'un gran amic durant aquests dies festius

La jove se'n va anar a estudiar fora d'Espanya fa un temps
Andrea Janeiro amb el seu amic Isma | Instagram

 

La filla de Belén Esteban viu a la ciutat britànica de Birmingham des de fa uns mesos. És en aquesta localitat on, de fet, ella i la seva mare van decidir que hi estudiaria per evitar ser perseguida quan complís 18 anys, i quedés exposada als mitjans.

 

Tot i que la jove viu allunyada de família i amics, sembla estar molt contenta al seu nou lloc de residència. De fet, segons el portal ‘Bekia', la jove ha trobat un hàbitat ideal al Regne Unit encara que, de tant en tant, agraeix la visita d'algun dels seus amics de tota la vida. 

Aquests dies, però, la filla de Belén Esteban ha estat d'enhorabona. I és que Andrea ha aprofitat els dies festius per rebre l'especial i inesperada visita del seu gran amic Isma. El jove, un dels millors amics d'Andrea Janeiro, no ha dubtat en aprofitar els dies de pont per anar fins a Londres a veure-la i penjar pràcticament tot el que han fet a Instagram

 

En primera instància, el noi va publicar una imatge d'un avió; després la d'un arbre de Nadal i ja més tard, i deixant clar on es trobava; una altra amb la seva gran amiga Andrea.

 

L'arbre de Nadal de la casa d'Andrea | Instagram

 

Andera Janeiro amb el seu gran amic Isma | Instagram

Així mateix, sembla que Isma també tindria una gran relació amb la seva mare, Belén Esteban. I és que aquest, ha fet diverses publicacions a Instagram a les quals felicitava a la 'princesa del poble' per l'aniversari.

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris