Muntatge amb les fotos de Jesulín de Ubrique i Andrea Janeiro

Andrea Janeiro rep una notícia agredolça de l'audiència

Les audiències d'aquest dijous van fer un gir inesperat

Andrea Janeiro està sent testimoni aquests dies de la reaparició del seu pare als mitjans de comunicació. Una cosa molt contrària a la seva filosofia de vida, ja que la jove va triar romandre lluny del focus mediàtic quan va complir la majoria d'edat.

Els resultats de les audiències d'aquest dijous del programa 'El camino a casa', que tenia com a protagonista Jesulín de Ubrique, han provocat en Andrea sentiments oposats.

El d'Ubrique ha tornat a la televisió: un concurs que encara no s'ha estrenat, diverses entrevistes i un documental en fase de producció.

Feia anys que el torero es trobava allunyat de l'arena mediàtica i ara vol rendibilitzar el seu retorn de la millor manera possible. De moment, sembla que ho està aconseguint, i així continuarà.

L'audiència posa nota a la presència de Jesulín a 'El camino a casa'

Aquest dimecres, 3 de maig, l'entrevista de Jesulín i Albert Espinosa a 'El Hormiguero' va ser el programa més vist. L'espai va aconseguir 2.259.000 espectadors de mitjana d'audiència i el 16,5% de quota de pantalla.

Un dia després, dijous 4, la presència del pare d'Andrea Janeiro a LaSexta va tenir també el seu impacte pel que fa a les audiències.

Imatge de Jesulín de Ubrique emocionat al costat d'Albert Espinosa.
Jesulín de Ubrique es va emocionar en recordar moments de la seva infància a 'El camino a casa'. | Atresmedia

'El camino a casa' s'estrenava aquest dijous, i ho va fer amb unes dades més que acceptables. El programa, presentat per Albert Espinosa, va aconseguir un 6,3% de quota i 773.000 espectadors en la seva primera emissió. La presència de Jesulín de Ubrique va ser un reclam que l'audiència va tenir clarament en compte.

La dada, en comparació amb l'última reposició de 'Pesadilla en la cocina', que va obtenir un 4,7% i 505.000 espectadors, indica una millora clara.

Una xifra que, a més, supera en dues dècimes la mitjana de LaSexta aquests primers dies de maig (6,1%). Queda també per damunt de la recent estrena de la cadena en prime time, la nova temporada d''El jefe infiltrado' (5,9% i 721.000 l'11 d'abril).

Pla general del plató de 'Pasapalabra'.
L'audiència d'aquest dijous ha concedit el minut d'or al concurs 'Pasapalabra', presentat per Roberto Leal. | Atresmedia

Però no tot són conclusions favorables. 'El camino a casa' es queda a tres dècimes de la mitjana de LaSexta durant la jornada de dijous que va ser del 6,6%.

Un resultat agredolç per a la cadena, que va aconseguir que el seu programa més vist fos 'Aruser@s', amb un 7,9% de quota.

Les audiències de dijous sorprenen al prime time

El minut d'or se'l va emportar 'Pasapalabra' d'Antena 3, a les 21:04 amb 2.932.860 espectadors i un 27,7% de share. El programa més vist va ser 'La ruleta de la suerte', també d'Antena 3, que va sumar un 21,7%.

Pel que fa a les cadenes, Telecincova triomfar amb un 13,6%, lleument per sobre de la seva eterna rival, Antena 3, que va arribar al 13,2%.

Captura de 'Supervivientes' amb els nominats el 2 de maig de 2023.
'Supervivientes 2023' aconsegueix el rècord d'audiència aquest dijous. | Mediaset

Cal destacar que a la franja del prime time, 'Supervivientes 2023' va aconseguir un rècord d'audiència. El reality va comptar amb un 18,4% de share i un total d'1.747.000 espectadors.

Una dada que queda per damunt de l'anterior rècord marcat pel programa l'abril passat, que no va arribar al 18% de quota i va quedar per sota de l'1.700.000.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Diego Pérez es va convertir aquest dijous a la nit en l'últim expulsat de 'Supervivientes 2023', després de la polèmica en què es va veure involucrat la setmana passada, abans de l'expulsió disciplinària de Yaiza.

El boxejador haurà de sotmetre's a una nova votació amb els habitants de Playa de los Olvidados. Ara l'audiència haurà de triar entre Diego Pérez, Jaime Nava i Artùr Dainese.