Primer pla d'Andrea Janeiro mirant cap a un costat

Andrea Janeiro, trencada per la separació que fa que casa seva sigui un mar de llàgrimes

Andrea Janeiro està sorpresa després d'una ruptura que mai no s'hauria imaginat

Andrea Janeiro s'ha quedat sense alè després de sortir a la llum una informació que ningú no esperava. Una de les millors amigues de la seva mare Belén Esteban s'ha separat i presumptament hi ha terceres persones a la ruptura. Estem parlant d'Anabel Pantoja, la famosa neboda d'Isabel Pantoja que treballa com a polemista a Sálvame.

Andrea Janeiro és conscient que la seva mare Belén adora Anabel, de fet va ser l'única tertuliana de Sálvame a estar al seu casament. Sembla que aquesta celebració «va ser una mentida», o això és el que pensen alguns informadors de Telecinco, com Kiko Matamoros. La 'influencer' sevillana es va casar amb el seu marit Omar Sánchez, però estaven travessant una gran crisi.

Muntatge d'Anabel Pantoja amb el seu marit Omar Sánchez
Anabel Pantoja i Omar Sánchez s'han separat i Andrea Janeiro està molt afectada | EP

Andrea Janeiro, com la resta d'espectadors, s'ha quedat sense alè en descobrir la notícia perquè ha estat realment sorprenent. Tothom pensava que Omar i Anabel formaven un equip perfecte, de fet ella va trencar el passat per començar des de zero al seu costat. És possible que Belén Esteban conegués l'existència d'aquesta crisi, però no va comentar mai res sobre això.

Andrea ha viscut de prop la història d'amor d'Anabel Pantoja, ja que la sevillana és íntima amiga d'Esteban i passen molt de temps juntes. La neboda d'Isabel està passant un moment realment complicat perquè Telecinco ha descobert el seu gran secret. El primer programa que va donar l'exclusiva va ser Socialité i després Viva la Vida va ampliar la informació sense cap vergonya.

Andrea Janeiro desconeixia que l'amiga de sa mare presumptament tenia una relació paral·lela amb un home desconegut. Segons informa Kiko Matamoros, el tercer en discòrdia és un home guapo que està íntimament relacionat amb el món de l'esport. Seguint les seves dades, hi ha fotografies que demostren l'amor clandestí d'Anabel Pantoja i podrien sortir a la llum en qualsevol moment.

Andrea Janeiro escolta Anabel Pantoja

Andrea Janeiro ha respirat tranquil·la quan Anabel Pantoja ha donat un cop a la taula per desmentir les informacions que estaven sortint. La comentarista de Sálvame nega que en la seva crisi matrimonial hi hagi «terceres persones». Segons ella, l'home amb qui se li està relacionant és el seu «entrenador personal», es diu Iván i té família.

Belén Esteban sempre va apostar per la història d'amor d'Anabel Pantoja, però va ser una de les poques persones a fer-ho. Tothom creia que el matrimoni estava condemnat al fracàs, fins i tot els amics de la parella. Raquel Bollo, tertuliana de Viva la Vida  va assistir a la boda i recentment ha reconegut que ella veia molts obstacles en la relació.

Andrea Janeiro, tant discreta com de costum, no ha fet cap moviment ni ha parlat amb cap periodista sobre aquest tema. No obstant això, és un secret de domini públic que ho està passant malament perquè ella té una gran estima a Anabel Pantoja. La sevillana treballa amb Belén Esteban i han format una amistat que traspassa la petita pantalla, ja que totes dues tenen molts punts en comú.

Andrea Janeiro, confosa després de l'últim que ha fet Omar Sánchez

Andrea Janeiro confia en les paraules d'Anabel Pantoja, però els espectadors de Telecinco tenen certs dubtes. Omar Sánchez també ha trencat el seu silenci i les seves paraules estan fent parlar molt. El canari ha publicat una fotografia del dia del casament, però en aquesta imatge no apareix la seva encara dona.

Muntatge d'instagram d'Omar Sánchez
Omar Sánchez ha publicat una foto amb els seus amics el dia de la seva boda amb Anabel Pantoja i Andrea Janeiro ha quedat impactada | Instagram

Omar ha compartit amb els seguidors d'Instagram una instantània i una frase sorprenent: «Sóc afortunat de tenir-los». A la imatge es veu el canari acompanyat dels seus amics i no surt la neboda d'Isabel. Tot fa pensar que hi ha alguna cosa que no s'està explicant en aquesta separació tan misteriosa.