IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Andrea Janeiro diu prou i s'aparta definitivament del seu pare

El que va passar fa uns dies ha estat la gota que ha fet vessar el got

Muntatge fotogràfic d'Andrea Janeiro i Jesulín de Ubrique
Andrea Janeiro diu prou i s'aparta definitivament del seu pare | CatalunyaDiari

La reaparició pública de María José Campanario després de mesos allunyada del focus mediàtic podria tenir conseqüències en l'entorn familiar. Fa uns dies, el programa 'Viva la vida' emetia fragments d'un vídeo on la dona de Jesulín de Ubrique apareixia mostrant el seu costat més gamberro.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Un vídeo publicat a Facebook que no va trigar a ser censurat pel seu contingut pujat de to. Campanario apareixia explicant acudits i fent bromes per intentar entretenir els seus seguidors durant aquests dies de confinament.

No obstant això, el que va produir l'eliminació de la publicació va ser la confessió que María José va fer sobre com passa ella la quarantena, on el famós 'Satisfayer' era el protagonista. Unes declaracions que van estranyar, i molt, al seu cercle més proper, que no entenia que l'odontòloga tingués aquesta actitud tan desinhibida quan mai havia estat així, com a mínim en públic.

Sembla que l'aïllament està passant factura a la dona del destre, de qui se sap és hipocondríaca, de manera que potser s'haurà aïllat completament de tota la seva família per evitar contagiar-se per Covid-19. Una situació que ha provocat que María José es refugiï a les xarxes socials mostrant un costat desconegut que en una situació normal no s'hauria pogut veure.

Andrea Janeiro i la seva mala relació amb María José Campanario

Aquesta actitud per part de Campanario recorda al que va passar el 2018, quan va enviar uns àudios incoherents explicant històries sense sentit fent que la família comencés a preocupar-se sobre la seva situació mèdica. Potser serà aquesta la gota que faci vessar el got entre Andrea Janeiro i Jesulín de Ubrique, sumant més distància entre ells tenint en compte la nul·la relació que hi ha entre la parella de Jesulín i Andrea.

Cal recordar que, tot i que la filla de Belén Esteban mai ha parlat públicament de la seva relació amb el seu pare i la seva parella, és conegut que la relació entre ells és pràcticament nul·la i que Andrea li retreu al seu pare que no s'hagi preocupat d'ella, a diferència de la seva «altra» família amb l'odontòloga. 

Ara, l'últim que espera Andrea és  que la família del seu pare, i de retruc la seva mare, tornin a ser notícia per comportaments que no s'esperen d'una família com la seva, especialment perquè estan sotmesos a una pressió mediàtica més alta i perquè tothom ha intentat mantenir una imatge durant molts anys que ara pot veure's molt afectada. 


Comentaris

envia el comentari