Andrea Levy al Parlament, 06/06/2020

Andrea Levy i la seva nova parella que ha sorprès a la cúpula del PP

Ha sorprès amb una nova parella que és fill d'un exministre

Andrea Levy, actual regidora de Cultura de l'Ajuntament de Madrid, ha començat una nova relació sentimental amb Pepe Ruiz-Gallardón Utrera, fill de  l'exministre Alberto Ruiz-Gallardón. La militant del Partit Popular està de nou enamorada després d'haver acabat la seva antiga relació amb el cantant Nacho Vegas, una parella que mai va ser confirmada. 

La jove surt des de fa uns mesos amb un advocat madrileny, un dels quatre fills de l'exalcalde de la ciutat de Madrid entre 2003 i 2011. Levy va conèixer a José Ruiz-Gallardón quan tots dos treballaven com advocats en el prestigiós bufet Uría Méndez, tot i que no va ser fins a principis d'aquest any quan van iniciar la seva història d'amor. Gràcies a amics en comú de la parella, van tornar a coincidir i així van iniciar la seva bonica relació.

Missatge enigmàtic on se sentia «afortunada»

El passat tres de maig, Andrea Levy, regidora del Partit Popular de Madrid publicava un enigmàtic missatge a les seves xarxes socials. Aquest dia, la política catalana complia 36 anys i per a ella era un dia molt feliç: «No sé si ja apuntava maneres en això de les Arts i la Cultura. Però si sé que avui és el meu aniversari i  em sento afortunada, pels que esteu al meu costat, la meva família, les meves responsabilitats públiques al servei de Madrid. I per tu, que fas aquest dia el millor regal».

Promoció de la cultura durant el confinament

No és cap secret que la barcelonina sent una gran passió per la cultura. Durant l'estat d'alarma, la regidora de Cultura de l'Ajuntament de Madrid ha promogut la cultura  a través de les seves xarxes socials.

Andrea Levy ha compartit a través del seu perfil d'Instagram les seves recomanacions culturals sobre llibres, discos o còmics. A més, Levy és una melòmana empedreïda. La regidora aprofita cada vegada que el seu treball li ho permet per anar a festivals de música i concerts dels seus cantants preferits.