Andrea Navarro no es rendeix i portarà el cas de Pepe Navarro al Tribunal Constitucional

La filla del periodista vol demostrar que Alexander, fill d'Ivonne Reyes, no és el seu germà

Andrea Navarro amb la seva mare Eva Zaldívar i el seu pare Pepe Navarro | Divinity

Andrea Navarro, la filla de Pepe Navarro i Eva Zaldívar, no descansarà fins que hagi demostrat que el fill d'Ivonne Reyes, Alexander, no és fruit de les relacions que va mantenir amb el seu pare. Quan Ivonne Reyes va sortir de la casa de 'Gran Hermano VIP', la justícia es va pronunciar sobre el cas i va desestimar la demanda d'Andrea, que va voler reobrir el cas sobre la paternitat de Pepe Navarro. No obstant això, segons 'Libertad Digital' la jove no es rendeix i la seva advocada Ana Ruiz ha declarat que encara queda treball per fer. «La resolució no ha admès, per temes formals, la demanda de revisió.

Això vol dir que no ha revisat el contingut de la demanda ni les proves aportades. En tot procediment hi ha dues parts, demandant i demandat. Aquí el tema no ha arribat a les mans dels demandats perquè el Tribunal Suprem ho ha desestimat abans», confessa la lletrada. La filla de Zaldívar vol seguir lluitant fins a les últimes conseqüències, encara que segons Ana Ruiz ha explicat: «era un tema molt difícil, ja vaig comentar que era molt complicat de tirar endavant. El pas següent seria el Tribunal Constitucional i posteriorment s'obriria la porta del Tribunal de Drets Humans. Els meus clients ho estan meditant i, òbviament, quan jo rebi instruccions m'engegaré».

Finalment, l'advocada ha defensat el treball del detectiu que porta el cas: «estan sotmesos a una legislació molt estricta. Encara que jo li digui com ha de fer-ho, és impossible. És com si a mi em diuen com haig de fer la meva feina. Jo no hi tinc competència».


Comentaris

envia el comentari