Muntatge fotogràfic dels rostres d'Andrea Janeiro i Belén Esteban

Andrea Janeiro s'assabenta per la televisió dels pocs diners que té ara la seva mare

Belén Esteban va revelar aquest dijous a 'La Resistencia' quants diners té al seu compte bancari

Aquest dijous, Belén Esteban ha estat al programa 'La Resistencia', presentat David Broncano a Movistar+. Allà, la col·laboradora de 'Sálvame' va obrir-se en canal i va gaudir d'una xerrada distesa al costat del presentador i humorista.

Com no podia ser d'una altra manera, Belén va respondre a les dues preguntes típiques del programa i alguna resposta va deixar en xoc Andrea Janeiro.

«He guanyat molts diners, però he tingut un problema que tots sabeu. Vaig haver de pagar a Hisenda 750.000 euros», començava dient, referent a les seves batalles judicials contra qui fos el seu mànager, Toño Sanchís.

Imatge de Belén Esteban somrient en el programa La Resistencia
Belén Esteban va parlar de les seves finances a 'La Resistencia' | Movistar+

Així mateix, la de Paracuellos no va escatimar en detalls a l'hora de revelar en què s'havien gastat els diners que havia guanyat durant dues dècades a la televisió. «No dec res a Hisenda i és veritat que he guanyat molts diners, però també he tingut moltes despeses», sentenciava Belén.

La dinerada que deu Toño Sanchís a Belén Esteban

«Hi ha gent que em deu diners. 400.000 euros», destapava la convidada de David Broncano. Tot i això, Belén no parava de fer voltes i no donava la xifra que li demanava el presentador.

La col·laboradora de 'Sálvame' va voler explicar que ha gastat molts diners en plets contra qui fos la seva mà dreta a les finances. A més a més, Belén no va deixar passar que ha invertit molt en el negoci que ha muntat amb el seu marit, Miguel Marcos.

Toño Sanchís en un plató
Belén Esteban va parlar a 'La Resistència' dels 400.000 euros que li deu Toño Sanchís | Europa Press

«Vaig muntar una empresa d'alimentació, 'Sabores de la Esteban'. El meu gaspatxo és el millor que hi ha perquè és una recepta de tota la vida. He invertit molt a l'empresa. Tinc camions. No em va malament. És veritat que he treballat molt» , explicava la passada nit.

Quants diners té Belén Esteban al banc?

Finalment, David Broncano li acabava quants diners té al compte bancari, a la qual Esteban responia: «Una mica menys que Amancio Ortega».

Malgrat això, Belén acabava confessant sense embuts, encara que dins d'un marge, els diners que tenia al seu compte: «Entre 40.000 i 100.000 euros».

Una quantitat que va sorprendre tothom perquè era força inferior a la d'altres convidats que han passat per l'espai de David Broncano. «Et sembla poc? He invertit molt a l'empresa, als camions, la gasolina, la gent treballant...», es justificava Esteban.

Belén Esteban revela la dada més íntima de la seva vida conjugal

L'altra gran exclusiva personal de l'entrevista arribava quan David Broncano li preguntava per les «relacions sexuals del darrer mes».

Imatge de Belén Esteban parlant al programa La Resistencia
Belén Esteban va revelar quantes vegades té relacions sexuals amb el seu marit Miguel | Movistar+

«Vols que et digui les vegades a la setmana, al mes? Tinc un marit que té 34 anys i la nostra vida sexual al mes va molt bé. No et dic les vegades que són, però sí que entre dues i tres vegades a la setmana està molt bé», confessava Belén Esteban.

El que no esperava Broncano és que Belén li tornés la pregunta: «I tu quant folles?». «Ara vull saber la teva resposta! Digues quant folles o quant fas l'amor», l'instigava.

«Jo hi ha vegades que follo i altres que faig l'amor»

El gallec li responia amb la retranca habitual. «És que perdo el coneixement cada vegada, faig el coit amb tant d'amor que és increïble, de vegades ploro, de vegades em sagna el nas. Jo cada vegada que començo el coit canto el 'Happy Day'», contestava Broncano, mentre Belén esclatava a riallades.

Poc abans d'aquesta pregunta espinosa, Belén afirmava que «jo hi ha vegades que follo i d'altres que faig l'amor», li deixava anar al presentador.

Encara que a l'inici de l'entrevista se la veia nerviosa, la de Paracuellos va tenir molt bon rotllo amb Broncano i fins i tot li va prometre una cosa. «La pròxima vegada que vingui et portaré un regal especial i no et diré el que és. Serà una sorpresa», va concloure la seva entrevista.