IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Andreíta Janeiro presenta un 'look' bastant irreverent durant la festa d'aniversari de Belén Esteban

La filla de la col·laboradora de Telecinco ha generat fortes crítiques per utilitzar una jaqueta 'rockera' a la celebració de la seva mare

Imagen de Andreita Janeiro junto a Belén Esteban
Imatge d'Andreita Janeiro amb Belén Esteban | Lecturas

La filla de Belén Esteban, Andrea Janeiro, ha decidit no perdre's l'últim aniversari de la seva mare i sorprendre-la amb la seva inesperada arribada a la festa que celebrava la ‘princesa del poble’ a Madrid. No obstant això, la trobada no ha estat el més cridaner de la vetllada. El ‘look’ de la filla d'Esteban s'ha emportat algunes de les crítiques de la nit.

La imagen publicada por ‘Lecturas’, deja ver la nueva chaqueta ‘rockera’ que, de manera audaz, la joven decidió ponerse para ese evento. La prenda de vestir estaba hecha de cuero y adornada con centenares de tachuelas, repartidas por toda la extensión de la piel negra. Otro detalle que no pasó desapercibido por el objetivo de la cámara fueron los parches de la chaqueta, estos tenían una imagen de estar descuidados y algo añejos, entre otros se podía ver una 'A' que en principio era de color azul, pero que se entreveían otros colores. 

La imatge publicada per ‘Lectures’, deixa veure la nova jaqueta ‘rockera’ que, de manera audaç, la jove va decidir posar-se per a aquest esdeveniment. La peça de vestir estava feta de cuir i adornada amb centenars de puntxes metàliques, repartides per tota l'extensió de la pell negra. Un altre detall que no va passar desapercebut per l'objectiu de la càmera van ser els pegats de la jaqueta, aquests tenien una imatge d'estar descurats i una mica envellits, entre altres dissenys es podia veure una 'A' que en aparença era de color blau, però a la que s'entreveien altres colors.

La nit de la ‘Princese del Poble’

La col·laboradora del programa ‘Sálvame’ es va veure envoltada per diversos dels seus companys de feina, entre ells Terelu Campos o Mila Ximénez. A més, l'artífex del retrobament entre Belén Esteban i la seva filla va ser Miguel Marcos, qui també va organitzar part de la celebració. Segurament, aquest aniversari dels seus 44 anys serà una dels quals més recordarà la col·laboradora de Telecinco durant els pròxims anys


Comentaris

envia el comentari