Andreíta rep l'anhelada trucada telefònica del seu pare

La filla de Belén assegura que no vol ser famosa i que vol estudiar a l'estranger

Andrea Janeiro amb la seva mare, Belén Esteban. | Gtres

Andreíta, la filla de Belén Esteban, ja és major d'edat. El rostre de la jove s'ha fet ja públic i viral i la majoria de notícies relacionades amb ella tenen a veure amb la gran festa d'aniversari que li va preparar la seva mare. Sembla que la nit va ser perfecta i, de fet, Andrea està més feliç que mai: no només ho va passar genial amb tots els seus amics sinó que, a més, va rebre la desitjada trucada telefònica que estava esperant. Jesulín d'Ubrique, el seu pare, va telefonar-li per felicitar-li pel seu aniversari. Tanmateix, sobre el contingut específic d'aquesta conversació, Belén no ha volgut dir res més, doncs Andrea li ha demanat expressament que la conversa quedi en família. Presumptament, tal com en el seu moment va manifestar Jesulín, la telefonada no anava a limitar-se a una simple felicitació sinó que prometia explicar-li tota la veritat i la seva pròpia versió sobre el perquè del seu distanciament i la forma en què les dues famílies s'han estat relacionant.

Aquest mateix diari, també, s'ha fet ressò de la freda visita que l'àvia, Carmen Bazán, i la tieta paterna d'Andreíta, Carmen Janeiro, li han fet amb motiu, precisament, del seu aniversari. Perquè el retrobament es produís, ha hagut d'intervenir la mateixa Belén Esteban, no obstant això, tal com ha assenyalat Gema López, col·laboradora de 'Sálvame', la visita ha sigut protocol·lària i el tracte aspre, quasi com una visita al metge. Carmen Bazán i Carmen Janeiro s'han acostat a ella sí, però l'assumpte ha acabat ràpidament, justament, perquè existeix una distància molt marcada entre les dues famílies que no és tan senzilla de canviar. Belén, a més, ha volgut ratificar que, en efecte, Andrea marxarà a estudiar fora, on es formarà com a periodista, tot i que va matisar: «vol ser periodista, però no del cor».

També va comentar que els rumors que sobre la seva sortida a Anglaterra no estan assegurats, ja que, segons ella, solament va esmentar el seu interès d'anar-se'n fora. A més, Belén assegura que, a diferència d'altres pares, ella no li ha donat cap consell amb motiu de la seva majoria d'edat, doncs com emfatitza, Andrea és tan madura que «és ella la que li dona consells». Sobre la festa d'Andrea, se sap que al voltant de les 23.15 hores de la nit Belén va decidir anar-se'n de la discoteca on se celebrava acompanyada de la seva parella, Miguel, que carregava amb els regals que havia rebut la jove. Segons va adduir, volia deixar-los sols, perquè també tenien dret a gaudir i, una vegada més, va aprofitar per insistir que la seva filla «vol ser una noia normal que pugui anar en metro i autobús. És el que m'ha dit i ho vull respectar».

Belén Esteban amb la seva parella, Miguel. | Cedida

 


Comentaris

envia el comentari