Andrés Iniesta podria marxar del Barça

El manxec acaba contracte el 2018 i no té clar si renovar
Andrés Iniesta podria acabar a la Major Soccer League. | Daily Mail

 

El manxec Andrés Iniesta, després de quinze anys al club blaugrana, es planteja si el seu futur passa per una renovació. Tot i que sempre ha assegurat que té intenció d'acabar la seva carrera al Barça, ha assegurat també que no vol «seguir per seguir». Després del partit d'anada contra la Juventus, a la roda de premsa, el migcampista no va saber què respondre quan li preguntaven si tenia previst renovar. Segons el diari 'Ara', és possible que l'alternativa sigui la lliga americana Major Soccer League. 

No hi ha res decidit, però des de l'entorn del manxec s'assegura que el jugador «es planteja seriosament marxar». No té a veure amb les condicions econòmiques del seu contracte, sinó amb el seu pes dins de l'equip: Iniesta, als 33 anys, veu com la tendència apunta a una pèrdua de protagonisme creixent. La seva presència a la gespa, sigui per l'edat o per les diverses lesions que ha patit el migcampista, s'ha vist dosificada.

 

Una altra incertesa que desperta els rumors sobre la renovació és el nom del nou entrenador del Barça. Tot i que es pensa que serà Juan Carlos Unzué, ajudant de Luis Enrique a qui Iniesta coneix bé, Ernesto Valverde també està començant a sonar com a successor del míster gallec. Andrés Iniesta acaba contracte el 2018 i queda temps encara per veure si vol quedar-se al conjunt blaugrana o embarcar-se en un nou projecte al futbol nord-americà.