Andrés Pajares demostra estar en plena forma amb un ball marca de la casa

D'aquesta manera desmenteix les declaracions dels seus familiars sobre els seus problemes d'esquena

Andrés Pajares va demostrar que l'edat només són números durant la seva darrera aparició als mitjans. Segons va anunciar 'La Coctelera',  l'actor va evidenciar estar en plena forma i tenir intacte el seu sentit de l'humor el passat cap de setmana durant la representació de l'obra teatral 'Perfectos desconocidos'.

Aquesta imatge de Pajares contrasta amb les declaracions que el seu fill Andrés Bruguera va fer recentment, on assegurava que el seu pare estava molt malament de l'esquena i que, fins i tot, presentava dificultats per caminar sol però que es negava a acceptar l'ajuda dels seus familiars perquè tenia un caràcter independent i orgullós.

Nous projectes professionals

Amb la intenció de desmentir el seu delicat estat de salut, Pajares es va mostrar més enèrgic que mai. Quan la reportera de 'Chance' li va preguntar com es trobava, ell no va dubtar i va assegurar que molt bé. A més, l'actor va avançar nous projectes professionals com la publicació de les seves memòries i el seu possible retorn als escenaris.

  • També et pot interessar: La parella d’Andrés Pajares desmenteix que l’actor estigui en estat crític

Però la cosa no va quedar aquí, ja que Pajares va voler donar proves del seu estat de salut i va fer un petit ball que va arrencar els somriures de la periodista. La veritat és que veient la soltesa de l'actor, ningú diria que té 78 anys i que s'ha sotmès a quatre operacions d'esquena.

Andrés Pajares caminaba agarrado de su secretaria
Andrés Pajares camina agafat del braç de Juana Gil | Catalunyadiari.cat  

«La família bé, gràcies»

Sobre les declaracions dels seus familiars, la periodista va voler saber la seva opinió i li va preguntar quina relació tenia amb ells però Andrés va respondre d'una manera molt elegant. «La família bé, gràcies».

  • També pots llegir: Andrés Pajares pateix problemes d'esquena i símptomes de bipolaritat

D'altra banda, l'actor va mostrar el sentit de l'humor que el caracteritza i va convidar la reportera al seu aniversari que serà el pròxim 6 d'abril. En aquest sentit, va dir que havia arribat un moment en la seva vida que ja no complia anys, sinó que els «descomplia», i que com no li donaven néts s'estava plantejant fer-los ell.

Pajares posando en el pasado en un photocall
Pajares s'aguanta posant al photocall del braç de Juana i Norma Duva | Catalunyadiari.cat
 

D'aquesta manera, l'actor va evidenciar que els suposats problemes de salut podien tractar-se simplement de moments puntuals perquè va demostrar estar en plena forma i no necessitar ajuda per caminar, ja que després de fer aquestes declaracions va marxar sol i, fins i tot, va fer un petit salt.

  • Notícia relacionada: Preocupació per l'estat de salut d'Andrés Pajares