IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

👉 El Govern esperarà al cap de setmana abans de prendre decisions més dràstiques

URGENT

🚑 La pandèmia segueix fora de control a Espanya amb 13.873 nous contagis

Andreu Buenafuente deixa en evidència a un convidat que li havia preparat l'entrevista

Va rebre la visita del psicòleg Rafael Santandreu, que presentava el seu nou llibre

Andreu Buenafuente porta ja molts anys en televisió i si d'alguna cosa pot presumir és de ser un gran comunicador, presentador i entrevistador. Al llarg de la seva trajectòria s'ha vist les cares amb convidats de tot tipus, per això no ha dubtat ni un instant a deixar en evidència a un convidat que li va enviar l'entrevista preparada. Va ocórrer durant l'últim enregistrament de Late Motiv, quan va rebre la visita del psicòleg Rafael Santandreu, que presentava el seu últim llibre Ser Feliz en Alaska.

Abans de començar l'entrevista, el presentador assenyalava un fet insòlit: «No m'havia succeït mai en tota la meva carrera professional. Mai abans ningú m'havia enviat tota l'entrevista feta, amb les seves preguntes i les seves respostes. Estic desitjant que em diguis per què ho vas fer» en aquest moment el públic i l'audiència es van quedar de pedra, i la pilota estava en la teulada del convidat.

Rafael Santandreu es va justificar dient que «els periodistes fan entrevistes molt dolentes. De vegades fan unes preguntes que un no vol respondre. El meu passat de professor universitari em porta a donar-los les preguntes i les respostes». La tensió era ja palpable, però Buenafuente va tirar d'humor i una mica d'ironia: «Imagina que cada convidat porta l'entrevista feta, em substitueixen per una màquina, i em quedo sense treball. Ja no seria feliç... I compraria el teu llibre. Ah! Tot era un pla».

Al final l'entrevista va transcórrer amb total normalitat, encara que al final el presentador català va tornar a posar l'accent en les preguntes i respostes preparades. «Per a la següent, ja sense formulari. Confia en mi, confia en nosaltres» va dir amb un somriure i acomiadant al seu convidat.


Comentaris

envia el comentari