Andreu Buenafuente i Silvia Abril seran els encarregats de presentar la propera gala dels Goya

L'acte se celebrarà el pròxim 2 de febrer i podria celebrar-se a una altra ciutat

Imatge d'Andreu Buenafuente i Silvia Abril.
Imatge d'Andreu Buenafuente i Silvia Abril. | EuropaPress

Andreu Buenafuente i Silvia Abril seran els encarregats de presentar la propera gal·la dels Goya, tal com ha anunciat el nou president de l'Acadèmia de Cinema, Mariano Barroso, durant una trobada amb els mitjans de comunicació que s'ha portat a terme després de conèixer els resultats de les eleccions que es van celebrar aquest passat dissabte, 9 de juny.

 

A més, Mariano Barroso ha destacat que aquest acte es podria celebrar en una altra ciutat, tot i que, encara no ho tenen confirmat definitivament.

 

El mateix president de l'Acadèmia de Cinema ha assenyalat que encara que en principi la gala dels Premis Goya se celebrarà a Madrid, hi ha altres dues opcions «bastant potents» que encara no poden avançar, per la qual cosa hi ha la possibilitat que canviï d'escenari.

Andreu Buenafuente, que ja va dirigir les gales dels Goya de la 24 i 25 edició, serà també el responsable de la direcció d'aquesta cerimònia, que a diferència de la passada gala, estarà produïda per l'Acadèmia de Cinema.

 

Cal destacar que el nou president de l'Acadèmia, que substitueix Yvonne Blake, qui va deixar la presidència després de patir un ictus fa diversos mesos, ha relatat que per primera vegada tindran vuit o nou mesos d'antelació de preparació, la qual cosa permetrà assajar i preparar aquesta gala que comptarà amb el matrimoni format per Silvia Abril i Andreu Buenafuente.

 

Segons ha destacat el propi Barroso, Buenafuente, que repetirà per tercera vegada, ha deixat «molt bon record» entre els acadèmics.

Mariano Barroso, nou president de l'Acadèmia de Cinema

El director, productor i guionista Mariano Barroso ha estat escollit com a nou president de l'Acadèmia d'Arts i les Ciències Cinematogràfiques d'Espanya. Cal assenyalar que el director barceloní era l'únic candidat que s'ha presentat a la presidència i, de fet, ja era el president en funcions de la institució.

 

Per la seva banda, el productor Rafael Portela serà ara el nou vicepresident primer, mentre que l'actriu catalana Nora Navas manté el càrrec que tenia fins ara de vicepresidenta segona. Els acadèmics han escollit aquest equip per 315 vots a favor, 31 en contra i 7 en blanc.


Comentaris

envia el comentari