Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Andy i Lucas demanen perdó per haver ensenyat una samarreta d'en Gabriel

Els dos cantants han volgut tancar així aquest episodi, encara que els hauria agradat fer-ho de manera privada
Andy i Lucas ensenyen la polèmica samarreta en un concert | El Confidencial

 

La polèmica entre els cantants Andy i Lucas i la família de Gabriel Cruz per haver fet una a samarreta amb imatges de diferents menors assassinats continua. El duet va presentar la samarreta en un dels seus últims concerts i els pares de Gabriel van lamentar que no els haguessin demanat permís per utilitzar la foto del seu fill.  

 

Aquest comentari va ser contestat per Lucas que va publicar un vídeo a les seves xarxes socials i on, tot que es disculpava amb ells, comentava que no li agradava la seva actitud. Davant les crítiques rebudes per aquest vídeo, els artistes s'han hagut de tornar a disculpar. 

 

Andy i Lucas volen «passar página» 

Aquesta nova disculpa va arribar en un dels seus últims concerts a la població madrilenya de San Sebastián de los Reyes. En uns dels descansos entre cançó i cançó, Lucas va agafar el micròfon i va dir: «Sabeu com som. Som tot cor, pensàvem que aquest gest no molestaria». 

 

El cantant justificava la seva acció dient: «Només volíem ser un altaveu perquè aquesta causa no mori. Tot i això, li demano perdó, senyora, per ser tan groller ahir». I parlant directament a la mare de Gabriel Patricia, afegia: «Volem tancar aquest tema i passar pàgina»

 

 

Lucas: «La culpa és nostra»

Encara que es va voler disculpar sincerament, el cantant no va poder mostrar el seu enuig amb la qual considera una mala actitud dels pares del nen assassinat. Lucas va comentar: «no hauria estat malament fer-ho de manera privada. Que ella s'hagués dirigit personalment a nosaltres i no fer un comunicat, però no passa res. La culpa és d'Andy i Lucas, la culpa és nostra».                             

 

Andy i Lucas, en arxiu   | Cedida

 

 

Sobre l'acusació de Patricia, on assegurava que la imatge del seu fill havia estat utilitzada com «un eslògan polític», va ser el mateix Lucas qui va optar per defensar-se que «nosaltres som de causes, i aquesta causa ens ha afectat»

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris