YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La sorprenent nova imatge d'Andy y Lucas en la seva tornada als escenaris

El duo compleix quasi 20 anys de carrera

Andy y Lucas en el premis de la Música al començament de la seva carrera
Andy y Lucas han canviat molt des dels seus inicis | Catalunya Diari

Va ser al començament dels anys 2000 quan un duo de Cadis va revolucionar el pop espanyol amb la seva barreja amb un flamenc més comercial. Andy y Lucas van enamorar milers de seguidores amb els seus èxits, plens de romanticisme, com 'Tanto la quería' o 'Son de amores'. 

Molt diferents físicament, la broma que van arrossegar durant anys era, qui era qui, encara que era relativament fàcil distingir-los: Andy era el prim i Lucas era el més grassonet. Passats els anys, però aquesta peculiaritat del seu aspecte ha fet un gir de 180º. 

Des del 2007, quan la seva fama va començar a caure, tots dos van decidir allunyar-se una mica de la música i centrar-se en la seva família. Tant Andrés Morales, Andy, com Lucas González han sigut pares, el primer d'un nen i una nena i el segon d'un nen. Anys després, la seva imatge és molt diferent.  

Tornada als escenaris

Quan estan a punt de complir 20 anys de carrera musical, Andy y Lucas tornen als escenaris i ho fan amb nova cançó 'Toda la noche'. Però el que més ha sorprès no és que l'estil de la seva nova cançó (un homenatge als 80 però amb el toc andalús), sinó l'estil i aparença de tots dos. 

Andy y Lucas en la presentació del seu nou single
El sorprenent canvi físic d'Andy y Lucas | Catalunya Diari

I és que el seu canvi és espectacular. Tant Andy com Lucas estan amb molt pes de l'habitual, sobretot el primer d'ells. És veritat que és lògic, i és que ja no són aquells jovenets que començaven a triomfar amb 21 anys, sinó que compten amb 38 primaveres. 


Comentaris

envia el comentari