ÚLTIMA HORA

🔴 Espanya suma 1.178 nous positius de coronavirus en les últimes 24 hores

Ángel Garó podria passar nou mesos a presó per maltractar la seva parella

L'humorista ha de sortir temporalment de la casa de Guadalix per anar al judici

Angel Garó
Imatge d'arxiu d'Angel Garó | Cedida

Ángel Garó ha de declarar com a imputat aquest dimecres 26 de setembre en el Jutjat Penal número 5 de Màlaga. L'humorista està acusat d'un presumpte delicte de violència domèstica per una agressió a la seva exparella que va tenir lloc el maig de 2017. 

El concursant de 'Gran Hermano VIP' no ha presentat cap recurs per ajornar la presència als tribunals, així que haurà de sortir temporalment de la casa de Guadalix de la Sierra.  

Fiscalia demana 9 meses de presó per a Ángel Garó

En el seu escrit d'acusació, la Fiscalia demana nou mesos de presó per l'actor. També sol·licita una ordre d'allunyament i d'incomunicació per evitar que Garó es pugui apropar a menys de 100 metres del seu antic xicot, de l'habitatge i del lloc de treball d'aquest.    

El ministeri fiscal també vol que s'apliquin altres mesures al concursant del 'reality' de Telecinco. Concretament, exigeix que Garó no pugui contactar amb el demandant per cap via durant els pròxims dos anys

Imatge d'arxiu d'Angel Garó i la seva exparella
Imatge d'arxiu d'Angel Garó i la seva exparella | Cedida

 

Els fets pels quals serà jutjat 

La presumpta agressió va tenir lloc el 24 de maig de 2017 a la casa de la ciutat de Màlaga que la parella compartia des de feia un any i mig. Tot va començar aquella nit, quan l'humorista va insultar contínuament al seu xicot i aquest, davant l'actitud violenta de l'artista, va provar de marxar de l'habitatge.   

Enmig de la disputa, Ángel va agafar pel canell a l'altre home, i després d'un forcejament, aquest va rodolar escales avall. La caiguda va provocar múltiples lesions a la víctima, entre elles diverses contusions, erosions i un esquinç en el turmell.  

No és el primer concursant d'un 'reality' que abandona així un programa

Ángel Garó no és el primer participant en un 'reality' de Telecinco que ha d'abandonar temporalment un concurs per anar a declarar davant un jutge. En l'última edició de 'Supervivientes', María Jesús Ruiz va volar d'Hondures cap a Espanya per participar en el judici que tenia contra José María Gil Salgado.

La model andalusa va marxar de l'illa durant uns dies però va estar totalment incomunicada, en una situació que va qualificar de «pitjor» que la seva experiència al país centreamericà. Maria Jesús no va poder contactar amb ningú durant la seva absència del programa i ara seria lògic que Ángel Garó visqui una situació similar.  


Comentaris

envia el comentari