Àngel Llàcer i Chenoa expliquen alguns dels seus secrets íntims a 'Tu cara no me suena todavía'

Llàcer va confessar que es va tirar pets en un karaoke i Chenoa que a vegades ensenya els seus pits per divertir-se
Chenoa i Àngel Llàcer van revelar alguns dels seus secrets més íntims. | Cedida

És una evidència que Chenoa no té pèls a la llengua. I tant és així que la cantant es va atrevir a confessar a 'Tu cara no me suena todavía' alguna cosa que mai havia explicat, una cosa que sembla ser, fa quan està avorrida. Ella mateixa ho confessava tal qual: «Fa una estona estava avorrida al camerino i li he ensenyat els pits a l'Alfonso, el ballarí».

I és que després de l'actuació de la imitadora d'Isabel Pantoja amb el tema 'Hoy quiero confesar', Manel Fuentes, el presentador del 'talent show', va voler que els membres del jurat es mullessin i ella es va atrevir a fer-ho això sí, després de l'obscena confessió íntima del polèmic Àngel Llàcer. L'atrevit membre del jurat va explicar com un dia li va carregar el mort a un altre company del programa, concretament a Noemí, la directora, quan havia estat ell qui s'havia tirat pets en un karaoke i per això feia mala olor.

 

Però després va arribar una Chenoa imparable i sense vergonyes afirmava una veritat bastant reveladora: «Li he fet un guaranà i he marxat». Segons la cantant, cada vegada que s'avorreix ho fa per un simple motiu: «A vegades ho faig perquè em diverteix veure-li la cara a la gent quan veu pits».