IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Àngel Llàcer parla sobre la seva malaltia: «no és tan greu com sembla»

El president del jurat de 'TCMS' ha volgut tranquil·litzar els seus seguidors i ha dit que es troba bé i que no faltarà a més programes

Àngel Llàcer, mentre anunciava a TCMS que estava malalt | ATRESMEDIA

Després d'anunciar que tenia pericarditis, motiu pel qual es va haver d'absentar en la passada gala de TCMS, Àngel Llàcer ha donat més informació sobre la seva malaltia en una entrevista a la revista Chance. El president del jurat del programa d'Antena 3 ha assegurat que es troba bé i que «no és tan greu com sembla o com ha cregut molta gent». El que ha passat, diu, és que «a la televisió es magnifica tot molt».

Llàcer ha explicat que la pericarditis «és una inflamació de la membrana del cor» i li van detectar perquè «em feia molt mal el pit». Pel que fa al diagnòstic, l'únic que ha de fer «és molt simple, aspirina i repòs», afirma el català. A més, afegeix que no necessita operar-se, ja que «és una malaltia vírica, com unes angines o una otitis que tenen una cura fàcil». El que sí que ha de fer és repòs tot i que assegura: «he d'evitar l'exercici físic, o sigui no puc fer esport, però sí fer vida normal».Després que Sílvia Abril el substituís, a la passada gala de TCMS, la gent es va preguntar si tornaria aviat al programa. L'actor ha confirmat que no deixarà de treballar: «de fet, he fet quatre funcions de teatre aquest cap de setmana». Ha aclarit que «només he faltat un dia perquè m'ho van descobrir un dilluns i dimarts havíem de gravar el programa, però ja hi seré a la propera gravació». Així que de seguida el podrem veure de nou fent de les seves bogeries, al costat de Carlos Latre, Lolita i Chenoa.


Comentaris

envia el comentari