Àngels Barceló carrega contra els futbolistes de l’Arandina que van violar una menor

Assegura que «alguna cosa haurem fet malament» perquè «nois educats al segle XXI es comportin com troglodites» i insisteix a buscar una sol·lució

Imatge d'Àngels Barceló
Imatge d'arxiu d'Àngels Barceló | Cedida

  Àngels Barceló ha censurat amb totes les de la llei l'actuació dels tres futbolistes de l’Arandina que presumptament van violar a una menor. La periodista i presentadora de ‘Hora 25’ de la Cadena SER, ha carregat contra els autors explicant que «alguna cosa haurem fet malament perquè nois educats al segle XXI es comportin com troglodites».

Barceló, qui ha demanat reflexionar sobre el tema perquè no es tornin a repetir més abusos, ha optat per dibuixar un relat personal dels fets. «Es repeteix el mateix esquema. Nois joves, que actuen en grup, en manada, perquè així se senten més forts», ha assegurat la barcelonina mentre afegia: «Així mateix, opten per gravar-se. Possiblement per presumir de la seva gesta».

Tallar amb els abusos

Sota la premissa de tallar d’una vegada per totes amb aquest tipus de violència, Barceló ha insistit a explicar que aquests «espècimens», potser pensen que «el fet de sotmetre a una dona és quelcom normal», ja que segons ells «la noia no s’hi va resistir».

Mentrestant, la periodista es preguntava: «Quina part del cervell se’ls desconnecta a aquests nois per no entendre un ‘no’, quina part d’aquesta paraula tan senzilla però tan important no han entès».

Què hem fet malament?

Barceló apel·lava  a la reflexió quan es preguntava el perquè d’aquests actes en ple segle XXI. «Insisteixo, alguna cosa haurem fet malament», deia la periodista mentre concloïa la seva editorial afegint: «Lamentar-nos no és suficient. O ens hi posem a treballar, o hi haurà altres manades buscant a possibles víctimes».


Comentaris

envia el comentari