IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

🚨 El Govern assegura que el teletreball és «obligatori» en empreses públiques i privades a Catalunya

URGENT

☕ Salut veu «difícil» reobrir bars i restaurants a Catalunya per no «allargar l'agonia»

Àngels Barceló es queda sense el Tambor d'or a Sant Sebastià per una baralla política

La candidatura de la periodista va encendre el debat entre la ciutadania i a les xarxes socials

Imatge d'Àngels Barceló | cedida

La periodista Àngels Barceló va ser un dels noms proposats per guanyar el Tambor d'Or del 2017, un premi que entrega l'Ajuntament de Sant Sebastià durant la seva festa local, el 20 de gener. Ahir dimecres s'havia de ratificar el seu nomenament al ple municipal, però el desacord de la ciutadania i una baralla política van fer que es rebutgés la proposta i que el premi hagi quedat desert aquest any, tal com ha avançat El Periodico.

El PSE i les empreses turístiques de la ciutat van donar el seu favor a la candidatura de Barceló, però en el ple municipal els socialistes han quedat sols per defensar-la i finalment ni tan sols l'han votat, que sumat a les abstencions del PNV, EH Bildu, Irabazi i el PP, ha provocat que la proposta no s'hagi contemplat més. Els ciutadans i les xarxes socials tampoc van aprovar la proposta, ja que normalment el premi es dóna a persones vinculades amb Sant Sebastià o que han ajudat a promocionar la seva imatge a l'exterior.

D'altra banda, la presència de la periodista a Sant Sebastià el dia que ETA va anunciar el seu «alto el foc» ha donat arguments a qui defensaven la seva proposta, encenent encara més el debat sobre el seu nomenament com a Tambor d'Or 2017. La periodista va explicar que se sentia «emocionada i encantada» d'haver estat proposada pel premi, però també va assegurar que no acceptaria el premi si no hi havia consens, i que en cas contrari, «seguiré sent tant de Sant Sebastià com ho era abans».


Comentaris

envia el comentari