Anita Matamoros passa per quiròfan per operar-se el pit

La filla de Makoke i Kiko Matamoros ha decidit sotmetre's a una cirurgia estètica amb només 18 anys
Anita Matamoros, filla de Kiko Matamoros i Makoke. | CatalunyaDiari.cat
 

 

La filla de Kiko Matamoros i Makoke, que s'acaben de separar, ha compartit a través de les seves xarxes socials una notícia molt sorprenent i que ha donat molt de què parlar. Anita Matamoros va anunciar que aquesta setmana passarà pel quiròfan i s'operarà els pits.

 

Aquesta notícia va sorprendre a tots els seus seguidors perquè és molt jove, només té divuit anys i ja passarà per un quiròfan per sotmetre's a una cirurgia estètica. A més a més, perquè vol que li redueixin la mida dels seus pits.

 

La noia va voler fer pública aquesta decisió per evitar precisament els rumors i les especulacions que poguessin crear-se a la premsa a partir del seu aspecte físic. És per aquesta raó que va dedicar una mica del seu temps per explicar la seva futura operació.

 

Anita Matamoros ha decidido operarse para reducir el tamaño de sus pechos. | Instagram @_anitamatamoros

Ho va anunciar a través d'Instagram

El curs vinent Anita Matamoros començarà a estudiar Comunicació i Moda, a Milà, per això la noia va decidir passar per quiròfan abans d'aquesta nova etapa de la seva vida. Va compartir aquesta decisió a través d'una història en el seu compte d'Instagram, amb un contundent missatge «Demà m'operaré el pit».

 

Predient el que podrien pensar els seus fans, va deixar clar que: «No em posaré, sinó que em trauré i el col·locaré... Em van dir que fins als 21 no ho podia fer». Tot indica que finalment els metges van acceptar la seva proposta d'operació.

 

Va decidir sotmetre's a una reducció de pits perquè la seva mida li havia provocat certs problemes. Finalment, després de l'operació, la germana de Diego Matamoros va compartir a través de les històries d'Instagram que tot havia anat bé i agraïa la preocupació de tots els seus seguidors.

 

 

Anita ha donat explicacions

La filla de Makoke i Kiko Matamoros va justificar la seva decisió d'operar-se tot explicant que «el pit que tinc ara m'incomoda molt. No m'agrada tenir tant pit perquè al final és massa incòmode i, estudiant i tal, em fa molt de mal l'esquena».

 

Anita Matamoros espera que la seva decisió sigui respectada, tot i que és conscient de ser massa jove per passar per quiròfan. També va afegir que tothom és lliure i pot fer el que vulgui amb el seu cos, idea que sempre ha defensat. 

 

Després de l'anunci va explicar pas a pas com era la preparació per la cirurgia i com són les cures posteriors al procediment. Els metges li han recomanat molta calma i repòs.

Més notícies de la categoria Cor