Preocupació per la salut d'Anita Matamoros, de nou a l'hospital

L'estat de salut de la filla de Kiko Matamoros i Makoke preocupa als seus fans

Anita Matamoros es va realitzar una operació per reduir-se el pitL'estat de salut de la filla de Kiko Matamoros i Makoke preocupa als seus fans | Instagram (@_anitamatamoros)

L'aïllament que ha provocat l'arribada de la pandèmia ha fet que molts famosos recorrin a les xarxes socials per distreure's i, al mateix temps, mantenir els seus seguidors entretinguts. Anita Matamoros, la filla de Makoke i Kiko Matamoros, ha estat una de les que més activa s'ha mostrat.

D'aquesta manera ens hem assabentat que Anita ha trencat el confinament per acudir una vegada més a l'hospital aquest mateix divendres, a realitzar-se unes proves mèdiques. La 'influencer' ha compartit el moment a través de les 'stories' d'Instagram, on la podem veure acudint al centre mèdic amb una mascareta.

«A l'hospital una altra vegada, que aquest matí he vingut a fer-me unes proves i ara vinc a fer-me l'última. Ja us explicaré específicament per què, però tot bé, sense preocupacions», explicava Anita sense deixar clar quina és la patologia que pateix i què l'ha portat a anar a l'hospital.

Captura de la storie d'Anita Matamoros informant que està a l'hospital. Divendres, maig 8, 2020
Anita Matamoros amb mascareta | Instagram

La van operar d'urgència fa poc

No és la primera vegada que veiem a la filla de Kiko Matamoros acudint a l'hospital; a principis d'abril va haver de ser operada d'urgència després que un cop a casa li provoqués danys en una de les seves dents.

«Ahir em van haver d'operar d'urgència perquè des de fa molts anys porto una dent falsa» començava explicant als seus seguidors. «Total, que em van obrir, em van col·locar l'os de la mola del seny i em van tornar a tancar. Porto com quinze punts. Segueixo tenint la dent falsa, però en uns mesos em podran posar l'implant», afirmava.

Sens dubte ,uns mesos molt durs per a la jove qui, a mitjans de març, va preocupar la seva família quan va començar a trobar-se malament amb uns símptomes que va atribuir a un possible contagi per coronavirus: «M'he despertat bastant malalta, m'havia pujat una miqueta la febre, molt poquet, fins a 37. Crec que tinc el virus, però bé, em trobo bé i espero estar millor», confessava.


Comentaris

envia el comentari