Anita Matamoros somriu a càmera  en un acte de El Corte Inglés

Anita Matamoros ensenya el seu 'pisàs' de Milà i deixa els fans sense paraules

La filla de Kiko Matamoros i Makoke viu en una casa que no està a l'abast de qualsevol

En les últimes setmanes, Anita Matamoros ha estat notícia per la seva nul·la relació amb el seu pare (Kiko Matamoros), però també ho ha estat per la posada en marxa d'un nou projecte professional anomenat 'Anita's Box'.

No obstant això, avui la jove 'influencer' és actualitat per un altre motiu, en concret, perquè ha compartit amb els seus més de 650.000 seguidors al 'pisàs' en què viu a Milà. Així, ha mostrat a través de les xarxes socials i ha sorprès a tothom, ja que està clar que un habitatge d'aquest tipus no està a l'abast de qualsevol i més en una ciutat tan cara com l'esmentada.

Anita Matamoros torna a Milà

Després de romandre diversos mesos a Espanya a conseqüència de la pandèmia, Anita ha decidit continuar amb els seus estudis de moda a Milà. Per això, ha fet les maletes i s'ha traslladat fins a la ciutat italiana.

Allà seguirà formant-se en l'esmentat àmbit i, al mateix temps, gaudirà de màxima tranquil·litat. Sí, perquè s'allunyarà del conflicte mediàtic i, fins i tot, judicial que mantenen els pares. Un conflicte que, en més d'una ocasió, l'ha posat a ella enmig dels dos.

El 'tour' pel pis

Fa una setmana va ser quan Anita Matamoros es va instal·lar a Milà i així ho ha donat a conèixer a través del seu compte d'Instagram. En concret, ha informat d'aquest fet als seus fans i, a més, ha volgut mostrar-los com és el pis en què viu.

Sembla que durant els pròxims mesos, residirà en un autèntic 'pisàs' que comparteix amb una amiga que estudia a la mateixa universitat. Es tracta d'un habitatge que compta amb dues habitacions amb bany, un gran saló, cuina oberta, vestíbul i terrassa.

Concretament ha compartit al seu compte d'Instagram un vídeo on realitza un recorregut per tots els racons d'aquest lloc i acompanyat del següent text: «'House Tour' de casa meva a Milà. Espero que us agradi, bombons!». En aquest, la filla de Makoke i Kiko realitza un recorregut per tots els espais de la seva llar i reconeix que «em fa molta il·lusió ensenyar-vos-la (...) M'encanta».

Un pis que poc té a veure amb els d'estudiants

La majoria de persones que han compartit pis quan eren estudiants segur que s'han quedat estupefactes en veure la casa d'Anita. I és que aquesta poc té a veure amb les habituals que tenen aquells, on els mobles solen ser vells i on la decoració sol brillar per la seva absència. Això, sense passar per alt que sempre sol haver-hi alguna cosa trencada. No obstant això, la de la 'influencer' no té res a veure, ja que és espaiosa, està decorada amb gust, i té cura fins al mínim detall.

Tanmateix, malgrat tot, a la jove hi ha alguna cosa que no li agrada de l'habitatge. Així, ha manifestat que els quadres que tenen són molt vulgars i que no li agrada que la cuina sigui oberta. Respecte a això últim ha dit: «A mi no m'agrada molt perquè quan cuines s'enganxen les olors. El que passa és que no estem cuinant molt, per la qual cosa no s'enganxa cap olor».

Els seus seguidors reaccionen al seus 'pisàs'

Anita Matamoros en cap moment ha reconegut quant paguen per aquest pis a Milà, però, d'acord amb el que s'ha vist, és clar que no pot ser barat. Un pis que ha deixat 'estupefactes' als seus seguidors, que no han pogut evitar fer comentaris sobre ell. I mostra d'això són missatges que han deixat a la publicació tals com aquests:

  • «Per què la teva casa és més gran que el meu institut?».
  • «Tant de bo jo pogués viure en una casa així».
  • «Res a veure amb els pisos d'estudiants de la meva època».