Anita Matamoros, operada d'urgència una altra vegada

La jove 'influencer' ho ha explicat tot a les seves xarxes socials

Anita Matamoros en una imatge d'arxiu
Anita Matamoros ha estat operada d'urgència | CatalunyaDiari

La família de Kiko Matamoros torna a ser notícia. Després que fa poc Anita Matamoros, la filla del col·laborador, fos notícia pel seu suposat enfrontament amb la nòvia del seu pare, ara, la jove 'influencer' acapara totes les portades a causa de la seva nova operació.

La filla de Kiko Matamoros i Makoke ha hagut de tornar a ser operada d'urgència l'endemà del seu aniversari a causa d'una infecció en una de les seves pròtesis, que fins ara havia ocultat. Arran de tot això, la jove ha decidit sincerar-se i explicar a tots què li havia passat en un vídeo que ha penjat al seu perfil d'Instagram

«Com bé sabeu, em vaig operar per segona vegada el pit fa dos mesos, l'1 de juny. Estava súper contenta. Em vaig fer una mastopèxia, una elevació amb pròtesi. Se'm va curar molt bé i fins i tot em van fer el làser per a eliminar les cicatrius molt aviat, perquè quan abans ho facin, és millor. Jo estava molt contenta», ha començat en el vídeo.

El mal tràngol d'Anita Matamoros

Pel que sembla Anita ha estat passant-ho malament aquestes últimes setmanes. Segons ha explicat ella mateixa, tot va començar quan se li van començar a obrir les ferides al voltant de l'aurèola. El 28 de juliol, dia del seu aniversari, es va aixecar amb un blau imponent del qual va començar a sortir líquid.

«La ferida, encara que aparentment semblava que estava millorant, era una ferida que s'obria i es podia infectar més fàcilment la pròtesi. Efectivament, se'm va infectar la pròtesi, i el dia del meu aniversari, vaig anar a la clínica i em van dir que m'havien d'operar d'urgència. I jo me n'anava de vacances el diumenge! Em van fer un cultiu i sortia infecció. Pel que sembla, tot va començar perquè el meu cos va rebutjar els punts», s'ha sincerat Anita.

«Va ser tot superràpid. Vaig parlar amb el cirurgià i em va dir: ‘Jo, si ho veig malament, et trec els punts, te'n poso uns altres i et trec la pròtesi i ja està. I bé, ho va veure tan tèrbol que em va treure les dues i m'ho va arreglar tot», ha explicat.

Després d'aquest mal tràngol la jove vol tornar a recuperar la seva rutina, i sembla que a poc a poc pot començar a fer vida normal. Respecte al resultat final dels seus pits, la jove ha reconegut que «en principi, m'anava a posar les pròtesis el mes que ve i ja, sincerament, no sé si em ve de gust tornar a passar per quiròfan, perquè ara les tinc tan ideals. Mai les he tingut tan petites i dubto que caiguin».


 


Comentaris

envia el comentari