Anita Matamoros estudiarà un grau de moda a Milà que li costarà 15.000 euros

La jove ha afirmat que es pagarà ella mateixa els seus estudis
Anita Matamoros marxa cap a Milà, on estudiarà un grau de moda | CatalunyaDiari.cat

 

Anita Matamoros s'instal·larà en els pròxims dies a la ciutat italiana de Milà, on començarà uns estudis de moda en un dels centres més reconeguts internacionalment i pels quals pagarà 15.185 euros. Aquest és el segon gran canvi en la seva vida, després la cirurgia a la qual es va sotmetre fa uns dies. 

 

La noia de 18 anys ha decidit independitzar-se i afronta una nova experiència, després d'haver viscut un mal moment durant els últims mesos després la separació dels seus pares Kiko Matamoros i Makoke

 

El centre on estudiarà Anita

La filla petita viatjarà a una de les capitals mundials de la moda per estudiar en l'Institut Marangoni. Segons la publicació 'Look', Anita ja ha pagat també els 4.000 euros de la matrícula d'aquesta escola on aprendrà tot el relacionat amb l'alta costura.  

 

La jove de 18 anys marxa de casa dels seus pares que s'acaben de separar | CatalunyaDiari.cat

 

A més, segons ha confirmat la mateixa jove, emprèn aquesta nova etapa assolint ella mateixa tots els costos. «Em pagaré els meus estudis», així ho explicava en un vídeo que va penjar al seu compte d'Instagram. Sembla que gràcies al que guanya fent d''influencer' en aquesta xarxa social es pot permetre aquesta carrera i viure en una ciutat tan cara com la capital de la moda italiana.  

 

Les despeses que tindrà la jove en la seva nova ciutat

Anita sembla que no té por d'haver d'afrontar una nova vida sola, allunyada dels seus pares i afrontar totes les despeses que això suposa. Amb els 7.500 euros que va pagar per la seva operació de pit, ja va demostrar que almenys no té problemes econòmics. 

 

Això sí, haurà de mirar més la seva butxaca quan es traslladi, el pròxim 1 d'octubre, a la ciutat llombarda. En aquesta, una de les capitals més cares d'Europa, és fàcil que s'hagi de pagar 500 euros al mes per llogar un pis de 20 metres quadrats

 

La jove, acostumada també a gaudir de la nit madrilenya, haurà de vigilar també quan surti de festa. La publicació 'Jaleos' explica com per entrar en els bars amb més renom de la nit milanesa cal pagar 15 euros.