Anita Matamoros somriu a càmera  en un acte de El Corte Inglés

Anita Matamoros, víctima de burles per l'última foto que ha compartit

La 'influencer' ha estat criticada a les xarxes socials

Anita Matamoros s'ha convertit en una autèntica 'influencer'. Fa uns dies la jove confessava en les seves xarxes socials que està molt contenta amb el seu treball. La filla de Kiko Matamoros va explicar que pot viure de ser 'influencer', ja que està aconseguint una gran quantitat de diners gràcies a les marques que s'han fixat en ella a Instagram.

634.000 seguidors a Instagram

És evident que estem davant d'una vida totalment diferent de la que coneixíem abans. Ara les xarxes socials tenen molta força. És per això que Anita segueix treballant de valent cada dia per tenir les seves xarxes tan actives com sigui possible. La jove no ha aparegut en cap programa de televisió, només ha estat caçada per diversos reporters, però mai s'ha assegut en cap plató per parlar de la seva vida privada.

Cal recordar que està una mica distanciada de Kiko Matamoros, però segons les últimes declaracions del col·laborador de 'Sálvame', sembla que faran les paus. Mentre el seu pare es dedica a la televisió, Anita ha decidit treballar a les xarxes socials, on té 634.000 seguidors. 

Per aquest motiu Anita Matamoros sap que està exposada a tota classe de crítiques. En la seva última publicació, la jove ha rebut molts comentaris negatius. Com és habitual, Anita mostra als seus fans el seu 'look'. «A vegades m'agrada posar-me un mini vestit a -5º», ha comentat Anita en la publicació. 

Malgrat el fred, la filla de Makoke i Kiko Matamoros ha decidit posar-se aquest vestit, però això forma part del seu treball. Ara bé, a molts dels seus seguidors no els ha agradat la imatge. En els comentaris d'aquesta publicació es poden llegir comentaris amb paraules despectives. Segur que Anita no li presta importància, ja que sap al que s'exposa.

Critiquen el físic d'Anita Matamoros

No obstant això, un usuari ha fet un comentari que podria ferir els seus sentiments, ja que és un tema delicat per a Anita. «On et falta posar silicona?», li ha escrit un usuari amb to despectiu.

Cal recordar que Anita ha patit problemes de salut per culpa d'uns implants mamaris. La jove ha hagut d'operar-se en diverses ocasions. Aquest últim any ha anat informant els seus seguidors sobre aquest tema. Després de diverses operacions va haver de treure's els implants.

Malgrat aquest comentari, Anita també ha rebut elogis. «Estàs molt maca» o «Quin fred, però estàs molt maca Anita», han estat alguns dels comentaris positius.

Les crítiques són molt habituals en aquest tipus de publicacions. Alguns altres usuaris han estat més correctes a l'hora de mostrar el seu rebuig. «No m'agrada gens» o «No et queda gaire bé», han estat altres dels comentaris. Tanmateix, Anita segur que està molt acostumada a aquest tipus de comentaris.