Anita Matamoros i el seu xicot, Dj Chazin, podrien haver trencat la seva relació

La jove estava molt enamorada i tots dos presumien d'amor a les xarxes constantment

 

La filla de Makoke i Kiko Matamoros podria estar passant pel seu primer desengany amorós. I és que tot sembla apuntar que Anita Matamoros i Dj Chazin, amb qui mantenia una relació des del juny, ja no són parella.

 

Tal com ha descobert 'Outdoor', cap dels dos publica ja imatges junts a les xarxes socials: l'última fotografia que Anita va publicar amb el Dj va ser el 2 d'octubre, mentre que la del productor té data del 20 de setembre.

 

 

Un fet que ha fet saltar les alarmes entre els seguidors de tots dos, que es pregunten què serà de la seva relació. Durant tot l'estiu, ambdós han presumit d'amor a través de les xarxes, per aquesta raó darrera de la seva sobtada absència podria estar la ruptura.

 

Però això no és tot: el Dj ha deixat de seguir a Anita Matamoros a Instagram, qui últimament es dedica a pujar fotografies d'ella mateixa i posats en soledat, bolcada en la seva faceta de 'influencer'.

 

 

Chazin, per la seva banda, ha deixat de ser tan actiu a les xarxes, tot i que en les seves últimes fotografies hem vist que està completament dedicat al seu treball i al seu físic, posant-se en forma al gimnàs.

 

 

Enrere han quedat els missatges d'amor que tots dos es dedicaven a les xarxes i les seves afectuoses imatges junts amb les que compartien la seva intensa relació que estaven vivint i que no feien sospitar que poguessin tallar la seva relació d'una manera tan sobtada i radical.

Un amor d'estiu

Va ser durant l'estiu, poc després de començar la seva relació, quan els joves van fer pública la seva relació a través de les xarxes. Amb un emotiu missatge, la filla de Kiko Matamoros es dirigia al seu nuvi a la seva tornada de les seves vacances a Bali i amb qui demostrava quant l'havia trobat a faltar.

 

«He après a deixar anar tots els 't'estimo' que em surten. Encara que de vegades semblin massa», escrivia. Una relació on tothom, fins i tot els seus familiars, han estat al corrent especialment la seva cunyada i el seu germà, qui mantenen una relació d'amistat amb el Dj.

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris