Anna Ferrer, filla de Paz Padilla, revoluciona les xarxes amb una provocativa foto

A més de ser popular a les xarxes socials, compta amb el seu propi canal de Youtube

 

Bombones hoy toca SORTEO Podéis ganar un bañador como este y 5 vales (para 5 personas) con un 40% de descuentoPara participar: I. Seguir a @pacifikgirls II. Seguir a @nuriablanco3 @albabortb @anitapotti III. Comentar mencionado a tres amigas las veces que queráis IV. Comentar tu talla y el color que queráis. MUCHA SUERTE REINASSSSS(tenéis hasta el 7 de mayo)

A post shared by ANNA FERRER PADILLA (@annafpadilla) on

Anna Ferrer, la que fins fa molt poc era l'anònima filla de Paz Padilla, és tota una revelació a les xarxes socials. Amb 19 anys, Anna és tot una ‘it girl’, una noia de moda en internet. Els seus fronts de batalla han estat sempre Youtube i Instagram on ja era coneguda. Ara, la filla d'una de les presentadores més famoses de Telecinco, s'atreveix a aixecar les temperatures de la xarxa amb una sèrie de sensuals posats, tal com informa ‘Elegí un mal día’. El seu canal de Youtube, obert des del passat mes d'abril, compta amb més de 13.000 seguidors, una gran xifra per al poc temps que porta i més tenint en compte que mai s'ha aprofitat de ser la ‘filla de’. A més, aquests dies ha estat anunciant uns vestits de bany i, precisament, mentre lluïa un d'aquests és quan ha compartit la que molts consideren la seva foto més sensual fins avui. En la imatge se la pot veure pintant-se els llavis amb un provocatiu vestit de bany amb tanga, que ha fascinat a molts.

 

Reinasssssss Como os conté ayer por #stories he descubierto una nueva marca de maquillaje que me encanta, Younique. Os invito a que vayáis a su pagina y veáis las cosas tan guays que tienen, como veis en mi foto Os he dejado el link directo en mi bio

A post shared by ANNA FERRER PADILLA (@annafpadilla) on


Comentaris

envia el comentari