rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Anna Ferrer, la filla de Paz Padilla, confessa que és dislèxica

La seva mare i el seu marit l'han acompanyat a Londres per ajudar-la a acomodar-se a la seva nova vida allà
Anna Ferrer Padilla, filla de la presentadora Paz Padilla | Instagram

 

Anna Ferrer, la vivaç filla de Paz Padilla, no fa més que guanyar en popularitat. A tal punt ha arribat que els seus comentaris, així com les seves fallades i errors, són jutjats i contestats per centenars de persones. Com informa 'Lectures', això ha provocat que es conegués un dels secrets millor guardats d'Anna, un que ha sorprès a molts. La jove es troba actualment a Londres, on començarà el seu primer any a la universitat, ha estat passejant al costat de la seva mare i el marit d'aquesta per la ciutat mentre compartia alegrement vídeos en el seu compte de Instagram.

En un d'aquests vídeos, precisament, es podia veure a Anna embadalida front d'un pijama rosa de Disney. En aquest pijama es representava a Xip, la tassa de 'La bella i la bèstia', raó per la qual Anna ha comentat: «M'encanta, a més, és de Chop, la tassa, de la meva pel·lícula favorita de Disney». Automàticament, una enorme quantitat de seguidors li ha retret el fet que ha dit malament el nom del personatge, que no es diu Chop sinó Xip, cosa a la que ella ha acabat responent: «M'han arribat un munt de comentaris per dir que la tassa era Chop».

 

«No és Chop, és Xip. És que sóc dislèxica. He gravat el vídeo dues vegades i en les dues vegades m'ha sortit Chop. Ho sento», va explicar, deixant bocabadats a tots els seus fans. En cas de ser cert, l'error seria més que comprensible doncs la malaltia justament destaca per fer que les persones s'equivoquin, i canviïn l'ordre o les lletres de les paraules inconscientment.

 

El pijama de la discordia | Instagram

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris