VÍDEO EN DIRECTE

Caos, càrregues i màxima tensió a Barcelona

ÚLTIMA HORA

Els Mossos ja fan servir el canó d'aigua

Anna Ferrer, la filla de Paz Padilla, publica una imatge a Instagram amb la que podria ser la seva parella

La publicació de la jove ha generat molts rumors entre els seus seguidors
Imatge d'arxiu d'Anna Ferrer Padilla | Telecinco

 

En les darreres hores s'ha parlat molt a la premsa rosa sobre la possible parella de la filla dePaz Padilla, Anna Ferrer Padilla, després que aquesta hagi publicat un vídeo a 'Instagram Stories' amb un noi.

 

La filla de la presentadora de 'Sálvame' és molt activa a les xarxes socials, on no deixa de compartir imatges dels seus viatges, els seus estilismes i el seu día a día. No obstant això, aquesta vegada ha sorprès amb una publicació abraçant un noi i acompanyant-la d'un cor i un «per fi».

 

Encara que això tan sols són suposicions i no és una prova suficient per afirmar que la filla de Paz Padilla manté una relació amb aquest jove,Telecinco ha comprovat que fa temps que els dos comparteixen 'likes', comentaris i cors a les seves xarxes socials.

¿Qui és el noi de la imatge?

El noi en qüestió es diu Rubén Cubillas i és un jove madrileny que estudia a la Universidad Rey Juan Carlos i treballa com a model. A més, igual que la mateixa Anna, s'ha convertit en tot un 'influencer' a les xarxes socials. Però un dels aspectes que més ha cridat l'atenció ha estat que el noi tindria com follower a la mateixa Paz Padilla, és a dir, la seva suposada sogra.


En la darrera publicació a Instagram del model, Rubén compartia una imatge amb una frase enigmàtica: «looking at you», que en català voldria dir «mirant-te». Una imatge que Anna Ferrer no va trigar a contestar, sent una de les primeres. «At me?» —a mi?—-, responia ella.Tot i que encara no està confirmat si existeix una relació entre els joves, el que està clar és que el flirteig està més que present.

 

La fama de Paz Padilla, un problema quan era petita

Assegudes en un llit i acompanyades per la seva gossa Martina, Paz Padilla i la seva filla, Anna Ferrer, comptaven en un vídeo publicat a Youtube alguns dels secrets més íntims de la família.

 

Una usuària els pregunta si la fama de Paz Padilla els ha perjudicat, al que Anna Ferrer contesta: «De petita recordo que les fotos les portava pitjor, ara no. En alguna ocasió havíem de marxar d'algun lloc i això em molestava».

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris