Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Anna Gabriel proposa criar els fills «en tribu»

Considera que aquest model «la satisfaria més»

Aquest cap de setmana s'emet a El Suplement de Catalunya Ràdio una entrevista a la diputada de la CUP Anna Gabriel que, de moment, ja ha encès la polèmica per l'únic minut que se n'ha pogut escoltar. Gabriel parla sobre la maternitat i la criança dels fills, i exposa que la satisfaria formar part d'un grup de persones que decidissin tenir fills i filles en comú, un model familiar similar al d'altres cultures.

D'aquesta manera, per a Gabriel, «la concepció de la maternitat o la paternitat no està tan individualitzada», perquè la concepció que es té és que «qui educa és la tribu» i, per tant, «són tant fills teus els que has tingut tu com els que han tingut els altres».

La diputada cupaire ho reblava assegurant que tenir fills fa que les persones es preocupin «només dels seus, i els seus són molt pocs». «El model que tenim em sembla pobre i em sembla que enriqueix molt poc i, això que diré ara pot ser que sigui molt polèmic, però aquest model tendeix a convertir les persones que tenen nens i nenes en molt conservadores», reblava.