IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Anna Padilla nega haver copiat a Anita Matamoros: «Està tot inventat»

La filla de Paz Padilla ha assegurat que no era conscient dels suposats rumors de plagi a la seva amiga

Anita Matamoros i la seva amiga, Anna Padilla
Anita Matamoros i la seva amiga, Anna Padilla | CatalunyaDiari.cat

El món de les ‘influencers’ és molt complex. La lluita per tenir les millors fotografies, roba o el nombre de seguidors més elevat afecta també a les famoses que han apostat fort per aquest món. La competència és forta i els últims dies d’amistat entre Anita Matamoros i Anna Padilla s’ha vist afectada per un possible plagi de la filla de Makoke.

Alguns seguidors d’Anita asseguren que la filla de Paz Padilla copia tot el que fa l’altra. Anna (@annafpadilla), farta del tema, ha decidit anar a ‘MorninGlory’ per acabar amb els rumors que puguin afectar la seva faceta com a ‘influencer’.

La resposta a la polèmica

Concretament la polèmica es produïa perquè Anna havia utilitzat l’expressió «Hola, bombons!»  a un vídeo de Youtube i és una manera de saludar que normalment utilitza la filla de Matamoros per dirigir-se als seus seguidors.

Anna Padilla reconeix al programa presentat per David Moreno i Rebeca Terán, que no és conscient del plagi del qual parlen i assegura que totes les Instagramers parlen de la mateixa manera i que «ja està tot inventat». Tot i que al programa sempre es fa tot amb humor, sembla que a la filla de Paz Padilla no li feien molta gràcia les preguntes compromeses que estaven fent els presentadors.

Anna Padilla en MorninGlory
Anna Padilla a MorninGlory | Lecturas

 

De filla ‘de’ a 'influencers'

Joves, amb diners i pares famosos. Així és el perfil de les noves 'influencers' que triomfen entre els joves. Anna Padilla, Anita Matamoros i Alejandra Rubio són tres famoses rellevants dins d’aquesta categoria.

Les diferents marques les volen per donar publicitat i sortida als seus productes, com per exemple la roba, i el públic les adora per les seves vides luxoses. Les tres són estudiants i expliquen la seva vida mitjançant les xarxes socials. No només mostren la roba, també el seu estil de vida comú on els seus viatges i tot el que fan està a l’ordre del dia.

Les tres defensen als seus familiars tot el que faci falta. Anita recentment es va implicar amb la seva mare després de la separació de Kiko Matamoros. Alejandra Rubio recolza a la seva mare amb la lluita contra el càncer, i Anna Padilla es mostra orgullosa que la seva mare es converteixi en jurat de la nova temporada del talent show ‘Got Talent’.

Presumeixen d’amistat

Les joves no només presumeixen de mares i de roba. A l’Instagram de cadascuna es pot veure com s’envolten amb les persones més conegudes d’aquesta xarxa social. A l’Instagram d’Anita (@_anitamatamoros)  la podem veure amb la seva cunyada, Marina Romero i amb Luna Serrat, també 'influencer'.

Alejandra Rubio con sus amigos
Alejandra Rubio amb els seus amics | Instagram

Per la seva part, Alejandra Rubio sembla haver trencat la seva amistat amb l’extronista Oriana Marzoli, després de les polèmiques declaracions de la veneçolana cap a Terelu. Sembla que sí que porta una bona relació amb Liz Emiliano, l’exconcursant de ‘Gran Hermano’.


Comentaris

envia el comentari