Anna Simón rep una allau de crítiques per anar en moto sense protecció

A la imatge es pot veure a la periodista duent com a protecció només un casc i una jaqueta texana

La periodista catalana Anna Simón s'ha consolidat al panorama televisiu després de participar en diversos programes i concursos de TV3, però, sobretot, per la seva trajectòria diària al programa de laSexta, 'Zapeando'.

La de Mollet del Vallès s'ha sabut guanyar el seu propi públic i crea adeptes allà per on va. De fet, més enllà de les seves aparicions a la televisió, Simón també compta amb milers de seguidors a xarxes socials com Instagram, en el qual, suma ja més de 660 mil. Tot i el carisma que desprèn en la majoria de les seves publicacions,  Simón ha aconseguit encendre la polèmica amb una fotografia en la qual se li veu pujada en una moto, tal com explica 'El Nacional'. 

Només amb un casc i una jaqueta texana

Concretament, a la imatge es pot veure a la periodista pujada en una moto i duent com a protecció només un casc i una jaqueta texana. Davant aquesta imatge, els seus seguidors no van trigar a comentar-la i es va unificar un missatge col·lectiu d'alarma: «T'estàs jugant la vida, has de protegir-te més». I és que la catalana no duu ni guants, ni pantalons llargs i, per tant, en el cas de patir una caiguda la seva protecció corporal seria gairebé inexistent.

Un dels comentaris també feia referència a les habituals cremades a les cames sense protegir per culpa dels tubs d'escap. Així doncs, el que havia de ser una fotografia curiosa i divertida per part de Simón, es va convertir en una allau de crítiques i recomanacions que alertaven a la presentadora dels riscos que suposa no viatjar en moto amb el vestuari adequat.

S'haurà de veure si Simón ha fet cas dels missatges dels seus seguidors i dona explicacions al respecte. Això sí, de ben segur que la pròxima vegada que munti en moto recordarà que la seguretat, per davant de tot, és el més important.

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoy me han dicho que soy muy buen paquete! #cosasbonitas #piropos #nuncamelohabíandicho

Una publicación compartida por Anna Simon Marí (@annasimonmari) el

També et poden interessar...

  • Anna Simón explica la sorprenent anècdota que va viure en un ascensor amb Messi
  • Critiquen a Anna Simón pel seu escot i es mofen de la seva «solteria»