Fotomuntatge d'Anna Simón i Lucho Soriano amb la cara pixelada

Anna Simón espera un bebè d'un company de 'Tu cara me suena'

La periodista ha intentat mantenir en secret la identitat de la seva parella i pare del nadó

Aquest cap de setmana, Anna Simón ha donat una notícia que ha sorprès els seus seguidors: està embarassada. Amb 39 anys, la presentadora catalana es troba en una de les etapes més dolces de la seva vida, allunyada de la televisió.

Com s'esperava, els més de 700.000 seguidors que té a Instagram es van quedar amb la boca oberta i de seguida li van enviar missatges de felicitació. Entre aquests, n'hi havia de companys seus de professió que, sense voler, van revelar la identitat del futur pare.

Anna Simón en un plató de televisió
Anna Simón espera el seu primer fill | Europa Press

Anna Simón, embarassada d'un company de la televisió

Anna Simón sempre ha procurat portar una vida discreta. Hi va haver una època en què sortia constantment a la televisió, fins que va decidir posar punt final a tanta exposició. L'última feina que ha tingut en una cadena nacional ha sigut com a col·laboradora de 'Zapeando', però va acabar deixant el programa, ja que no renovar amb Atresmedia.

La de Mollet del Vallès va decidir tornar a la seva terra i començar a treballar a TV3. Sempre ha mantingut la seva vida sentimental allunyada del focus mediàtic, i amb prou feines se li han conegut relacions sentimentals, per això la notícia de l'embaràs ha agafat tothom per sorpresa.

Molts seguidors d'Anna Simón s'han preguntat qui és el pare, ja que Anna no comparteix fotos d'aquesta parcel·la de la seva vida. No obstant això, una patinada d'un dels seus excompanys de programa ha fet que surti a la llum la identitat de la parella la periodista.

Es tracta de Lucho Soriano, tal com anuncia en exclusiva 'El Nacional'. Un jove que es dedica a la perruqueria i caracterització i que treballa al programa 'Tu cara me suena'. De fet, va ser on va conèixer la presentadora el 2012, quan ella va participar al famós concurs d'Antena 3.

Tal com sosté l'esmentada publicació, Lucho Soriano i Anna Simón estan junts des del novembre del 2012, tot i que sempre ho han portat en secret. «No parlo de la meva vida privada», responia ella quan li preguntaven sobre això.

A més de ser un estilista molt prestigiós, Lucho també ha estat un dels candidats a endur-se el Goya al millor maquillatge i perruqueria. Però no és la primera vegada que treballa a la gran pantalla. El jove va fer una feina impressionant a 'El fotògraf de Mauthausen', amb Mario Casas.

Anna Simón es posa les mans al cap

Quan una gran notícia com la d'un embaràs surt a la llum, és inevitable felicitar les dues parts. Això és precisament el que han fet els seguidors i coneguts de la presentadora quan han sabut que serà mare d'aquí a poc.

Tot i això, hi ha hagut un company que se n'ha anat de la llengua i ha revelat la identitat del futur pare. Es tracta de Miki Nadal, que va posar nom a la parella que Anna Simón havia mantingut en secret durant una dècada.

Anna Simón en un photocall d'Atresmedia
Anna Simón espera el seu primer fill amb Lucho Soriano | Europa Press

Mentre la majoria es limitava a felicitar els futurs pares en conjunt, el col·laborador de 'Zapeando' es desmarcava. «Enhorabona, Simona, dona gust veure la teva cara de felicitat», començava dient. «Gaudeix-ho molt i fes un petó al Lucho», finalitzava l'aragonès.

I així és com, sense esperar-s'ho, l'estilista català sortia a la palestra, de manera que tothom va descobrir qui és la paella d'Anna Simón. Recordem que Nadal també va participar al famós concurs, i segur que va passar per les mans de Lucho, que aleshores ja era nòvio de la periodista.

D'aquesta manera, es va confirmar que el jove és la parella de la presentadora. I és que ja es va especular sobre ell el 2013, any en què Anna va anar a la cerimònia en què se la va coronar Reina del Cava amb Lucho. Quan li van preguntar si estaven junts, la catalana va desviar l'atenció i es va negar a parlar de la seva vida íntima.