Anne Igartiburu molt seriosa entre el públic en un acte cultural

Anne Igartiburu es sincera sobre la seva separació: «És una cosa que he après»

La presentadora es sincera sobre com porta la separació i assegura que s'ha emportat una lliçó de vida

A principis d'aquest any, Anne Igartiburu i el seu marit, Pablo Heras-Casado, van confirmar la bomba. Després de 5 anys casats i un fill en comú, la parella se separava. Igartiburu va tancar ràpidament el tema, avançant-se a les males llengües que emanen en aquestes situacions. Va assegurar que la ruptura s'havia produït de manera «amistosa».

 

Quatre mesos després, la basca s'ha deixat veure a Madrid. L'ocasió es va deure a un esdeveniment de la nova clínica Moonz, a Boadilla del Monte, de la qual és padrina. A l'acte hi van acudir l'alcalde del municipi, Javier Úbeda, i la regidora delegada de Sanitat, Comerç i Turisme, María de Alvear Colino.

 

Els mitjans que van cobrir la notícia van aprofitar la conjuntura per a traslladar les seves inquietuds a la presentadora, que no es va escapolir de respondre sobre com es troba després de la separació. La veritat és que la conductora de 'Corazón' va aparèixer radiant i molt feliç. Portava un mono verd pistatxo a joc amb els colors corporatius, i va confessar: «Estic bé. M'ha anat molt bé aquesta fase d'estar tranquil·la. Són etapes diferents i sobretot desitjo estar bé, no només amb els nens, sinó amb la relació. Tot té un principi i un final».

 

Aquests mesos que ha passat allunyada del seu marit li han servit per a reflexionar sobre què és l'amor i entendre'l en la seva vessant més sana. «He estat envoltada d'una gent que m'acompanya, i sempre dic que si has d'estimar algú per saber que això té un procés que i no és tan dramàtic», va assenyalar.

 

A més, l'estrella del programa de crònica social més longeu de la petita pantalla afirma que ha après una lliçó de vida. «Deixar anar és estimar, fer fàcils les coses a les persones, tant en les relacions sentimentals, de parella, com en les altres. És una cosa que he après amb els anys», va reflexionar.

 

Anne Igartiburu, clienta de la clínica madrilenya

La periodista basca va accedir a fer de padrina en la inauguració de la clínica Moonz perquè la cadena promou els mateixos valors que ella manifesta. En paraules seves: «he tingut la sort de portar-hi els meus fills i sempre els han atès molt bé. Estan creixent, i és fantàstic que obrin un centre així en els temps que corren».

 

D'altra banda, va revelar què és el que la fa somriure: «Sortir, treballar, veure que la gent es vacuna... Veure que estem intentant tornar a la normalitat. La bondat de la gent, la generositat, moltes coses».

 

La presentadora se suma a l'elenc youtuber

La veterana de Televisió Espanyola s'ha sabut adaptar als temps que corren. En aquesta tessitura, Anne Igartiburu ha sucumbit als encants de Youtube, la plataforma de continguts audiovisuals a la carta.

 

El seu canal, 'Mi Latido de Más', ja compta amb 75.000 subscriptors. Casa setmana, els seguidors de la comunicadora gaudeixen d'entrevistes que ella mateixa fa a experts en desenvolupament personal i autoconeixement. «La salut emocional és molt important, perquè estem passant un moment delicat, i s'agraeix que la gent t'acompanyi sempre que pugui», deia.

 

Properament publicarà un nou vídeo en què col·labora Paz Calap, professional de 'mindfulness'. «La Paz Calap és molt amiga meva. Ens hem format al mateix centre i amb els mateixos mestres de l'àmbit del desenvolupament personal», va anunciar.

 

Dijous passat, la presentadora va albergar la presència de Paz Padilla al seu canal. El propòsit era  convidar els internautes a participar en un retir espiritual virtual amb elles. La còmica i la comunicadora pretenen animar els espectadors participar en un esdeveniment que es farà de manera virtual i que elles mateixes conduiran. «La Paz parlarà de la gestió del dol i jo de la gestió de la vida. De la mateixa manera que cal saber-se acomiadar de la vida, també s'ha de saber rebre-la», va dir.

 

Anne Igartiburu no té temps per al descans. Plena de projectes professionals que l'ajuden a créixer professionalment i també com a persona, no té temps per a mals rotllos. Tot i que en l'amor no ha tingut sort, ho ha sabut portar amb molta diplomàcia.