URGENT

🔴 Caos a Barcelona per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Antena3 busca concursants per un reality en el qual hauran d'estar despullats

Es tracta d'una versió d'un programa britànic que pretén mostrar la convivència entre gent que no es coneix i que ha d'estar nua
Imatge del programa Life stripped bare. | Channel 4
 

Desnudos en la calle és el nou reality d'Atresmedia i Shine Iberia on els concursants hauran de conviure sense conèixer-se i estant completament nus. Segons explica FórmulaTV, es tracta del remake del programa Life stripped bare, un format britànic que pretén observar la convivència entre les persones quan no hi ha res, ni roba, que els acompanyi. Al programa, els concursants han de començar en una casa completament buida, sense mobles, ni electrodomèstics, ni roba, i durant els dies que dura el programa, els concursants tenen l'oportunitat d'anar recuperant les seves propietats.

Actualment, Atresmedia està buscant a través de la seva pàgina web candidats que vulguin participar en aquest nou espai. Però és important que la gent que s'hi presenti tingui molt clara l'atrevida dinàmica del programa, que el grup anuncia d'aquesta manera: «Cada espanyol viu envoltat d'una mitjana de mil objectes i usa el seu mòbil dues hores al dia. Ets capaç de viure sense les teves pertinences: sense mòbil, ni llit, ni roba?».