Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'Antonela Roccuzzo

Antonela Roccuzzo celebra la sortida dels nens al carrer amb una foto molt especial

La dona de Messi ha dedicat un dia tan especial com avui als més petits

Imatge d'Antonela Roccuzzo
Antonela Roccuzzo celebra la sortida dels nens al carrer amb una foto molt especial | Instagram (@antonelaroccuzzo)

Aquest diumenge, 26 d'abril, quedarà marcat a la ment de molta gent perquè ha estat el primer dia  en què part de la població espanyola ha pogut  sortir al carrer  després de 43 dies confinats a casa.

[predef]catdiari-grup-de-facebook-580[/predef]

De moment, però, només són els nens menors de 14 anys  els que poden sortir al carrer, acompanyats d'un sol adult amb només companyia de 2 nens més si tots viuen sota el mateix sostre. Per aquest motiu, Antonela Roccuzzo, la dona de Leo Messi, ha decidit dedicar el dia a ells. 

En aquest sentit, l'argentina ha publicat al seu Instagram una imatge del seu fill gran, Thiago Messi (7 anys) en el que sembla ser el seu jardí de casa. «Avui és el seu dia», escrivia junt amb la publicació. La foto ja té més de 376.000 'm'agrada' a Instagram en només una hora, fet que demostra que la gent tenia moltes ganes de poder sortir de casa.

Esclat d'indignació per no complir amb les regles del desconfinament

Potser a conseqüència d'aquesta alegria, aquest diumenge s'han viscut escenes molt criticades a les xarxes socials, imatges que han arribat especialment des de grans ciutats com Barcelona, València  o Madrid. Sembla que alguns adults no han acabat d'entendre les recomanacions del govern espanyol, o no les han volgut entendre, i no han respectat les normes per sortir al carrer.

Així, s'ha pogut veure grups de molts nens jugant un partit de futbol en un parc de València, o els passeigs i carrers de Barcelona plens de gent, fins i tot famílies senceres, passejant pel carrer.

Les xarxes socials, i fins i tot el president Quim Torra, han esclatat en crítiques cap a aquesta gent perquè creuen que provocaran una nova onada de contagis, i el govern de Sánchez ja va avisar que no dubtarien a fer enrere en les seves mesures de desconfinament si no funcionaven.