Antonella, la dona de Messi, publica la fotografia de la seva família després del naixement del seu tercer fill

El petit va néixer el passat dissabte, 10 de març

 

No me alcanza el cuerpo de todo el amor que les tengo Bienvenido Ciro

Una publicación compartida de AntoRoccuzzo88 (@antoroccuzzo88) el

Leo Messi està d'enhorabona. L’astre argentí del F.C.Barcelona ha estat pare del seu tercer fill i la seva alegria a hores d’ara és il·limitable. Després de Thiago, de 5 anys, i Mateo, de 2 anys; Ciro va néixer el passat dissabte, 10 de març, i ja dona clares mostres de ser la nova nineta dels ulls de Messi i Antonella.

En aquest sentit, Antonella Rocuzzo va expressar la seva satisfacció a les xarxes publicant una imatge familiar d’allò més entranyable. La dona de Leo Messi va violer fer tothom partícip del naixement del seu tercer fill i va mostrar una imatge on es podia veure l’alegria de la seva família al complet.

«Benvingut Ciro»

Si el passat dissabte era Leo Messi qui publicava una imatge de la mà del seu menut a Instagram, el diumenge va ser el dia de la seva dona, Antonella Rocuzzo. L’argentina va optar per mostrar al món la fotografia al·legant: «No m’arriba el cos de tot l’amor que els tinc. Benvingut Ciro».

La imatge, d’altra banda, ha fet les delícies de les xarxes, ja que a hores d’ara acumula més de 1.500.000 ‘likes’.

Així mateix, la dona de Messi ha actualitzat la descripció del seu perfil d’Instagram aprofitant per explicar que és mare de «tres 'gordets' bonics. Thiago, Mateo —i el nouvingut— Ciro».

Perquè Ciro?

El ‘10’ del F.C. Barcelona va compartir fa unes setmanes un emotiu vídeo de la panxa d’Antonella responent com es diria el tercer fill de la família.

I aquesta, de fet, no es va arronsar i va mostrar en una ‘story’ que l’elecció era d’allò menys comuna: Ciro. Un nom d'origen persa pel qual s'han decantat després d'anomenar Thiago i Mateo els seus germans grans


Comentaris

envia el comentari