Messi i Antonella

Antonella Roccuzzo mostra tot l'amor que sent pel seu fill Ciro a Instagram

La dona de Leo Messi sempre utilitza les xarxes socials per fer patent que se sent molt orgullosa de la seva família

 

Si algú pensa en la família perfecta, de ben segur que li ve al cap la formada per Leo Messi, Antonella Roccuzo i els seus tres fills. Tal com es pot comprovar a través de totes les seves publicacions de xarxes socials, el lligam familiar dels argentins és molt estret i estan tots molt units, per això aprofiten sempre que poden per passar el màxim de temps possible plegats.

 

Un exemple que fa ben patent això és la fotografia que ahir mateix compartia la matriarca de la família. Així les coses, Antonella Roccuzzovolia demostrar, un cop més, que el més important per a ella són el seu marit i els seus fills, i per aquest motiu va publicar una fotografia d'allò més tendra amb el benjamí de la casa a Instagram.

Les fotos familiars, una constant a les xarxes d'Antonella

En la fotografia, doncs, podem veure al petit Ciro assegut sobre les cames d'Antonella i amb un somriure a la cara que se li estén d'orella a orella, mentre la seva mare l'observa embadalida i li agafa les mans —en un intent, pel que sembla, d'ajudar-lo a aplaudir—. La instantània, a més, va acompanyada d'un text extremadament bonic, que diu el següent: «Aquest somriure que em torna boja d'amor».

Esa sonrisa que me vuelve loca de amor

Una publicación compartida de AntoRoccuzzo88 (@antoroccuzzo88) el

Amb tot, i com hem dit abans, el fet que Messi o Roccuzzo dediquin alguna publicació als seus fills no és cap novetat. De fet, tan sols dos dies abans la mateixa Antonella ja havia compartit una fotografia del seu fill Thiago on s'aprecia perfectament tot el que ha crescut el seu fill gran al llarg dels darrers mesos.

Mi Bebe Grande Y Dulce #paradecrecertanto

Una publicación compartida de AntoRoccuzzo88 (@antoroccuzzo88) el

En aquesta ocasió, però, el text denotava un sentiment més nostàlgic, ja que la instantània anava acompanyada d'un hashtag que clamava «para de créixer tant», juntament amb una cara que plora.