YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Antonella Roccuzzo i Sofia Balbi es veuen obligades a tancar la seva botiga a Barcelona

Les dones de Messi i Suárez tanquen la seva franquícia Sarkany de Barcelona, després de dos anys de pèrdues

Antonella Roccuzzo i Sofia Balbi tanquen la seva botiga de sabates de Barcelona, Sarkany
Antonella Roccuzzo i Sofia Balbi tanquen la seva botiga de sabates de Barcelona, Sarkany | CatalunyaDiari.cat

Sarkany Barcelona abaixa la persiana definitivament. Antonella Roccuzzo i Sofia Balbi van emprendre el seu camí com a empresàries només fa dos anys. Portar a Barcelona la famosa marca de sabates argentina Sarkany es va convertir en tot un somni per l'argentina i la uruguaiana i pel seu dissenyador i gerent, Ricky Sarkany, ja que era la primera botiga que obria en tot Europa.

Però el somni a poc a poc es va anar convertint en un repte inabastable. L'imponent local de quasi 400 metres quadrats i situat al cor de Barcelona, en plena Diagonal, no ha donat els fruits que s'esperaven i ha viscut en dos anys de pèrdues. Aquest fet ha provocat que Sarkany anunciï el tancament de la 'boutique' el proper 31 de març. Segons informa 'Infobae', el dissenyador està molt agraït amb la feina de Roccuzzo i Balbi, ja que l'han ajudat a «trepitjar fort» Europa.

«Necessiten dedicar-se als seus fills»

«Estic profundament agraït amb l'Antonella i la Sofia, elles han decidit tancar la botiga després d'haver emprès junts un projecte preciós i inoblidable: obrir a l'avinguda més important del 'fashion' espanyol un local de Ricky Sarkany». Són les declaracions del dissenyador Ricky Sarkany, qui està profundament agraït amb les dues sòcies i amigues, les quals afirma que «en aquest moment necessiten dedicar-se als seus fills acabats de néixer i posar tota la seva energia a la família».

El segon aniversari no serà possible

Sarkany Barcelona va obrir les seves portes el 17 de maig de 2017. La seva inauguració va tenir un fort ressò internacional, on van estar invitades la majoria de 'celebrities' espanyoles, moltes 'influencers' i fins i tot, alguns amics futbolistes de Messi i Suárez. El segon aniversari no serà possible, ja que ara, una mica menys de dos anys després, la botiga ja ha penjat el cartell de liquidació i tancarà les seves persianes a finals del mes de març.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

DulceSarkany @wilsantanaphotography

Una publicación compartida de Sarkany Barcelona (@sarkany.es) el

Per obrir la franquícia, les dues amigues i sòcies van crear una societat conjunta amb el nom de 'Roccbal 109', que uneix la primera síl·laba dels seus cognoms amb els dos dorsals dels seus marits. Segons Sarkany, ara el seu major repte és aconseguir l'expansió de la marca per Àsia: «Estic molt agraït pel llançament del local amb les noies, perquè m'han permès trepitjar fort a Europa i ara refermar la meva expansió cap a l'hemisferi Nord i el gran repte que representa Àsia», confessava.


Comentaris

envia el comentari