Shakira i Antonella Roccuzzo sorprenen els seus seguidors amb una imatge juntes

La dona de Messi i la de Piqué han compartit fotos d’elles a la festa que van fer per haver guanyat la Lliga

Antonella i Shakira
Antonella i Shakira van celebrar el triomf del Barça amb la resta de dones dels jugadors | Instagram

Les dones dels futbolistes del FC Barcelona també van celebrar que aconseguissin guanyar la Lliga d’aquest 2019. Juntament amb els seus marits, van començar la festa al terreny de joc i van anar compartint instantànies de la celebració al llarg de la nit, fins ben entrada la matinada. Entre elles, Antonella Roccuzzo es va fotografiar amb les seves companyes i també es va fer un ‘selfie’ amb Shakira, demostrant que no hi ha cap mena d’enemistat entre elles.

Shakira i Antonella demostren que no són enemigues 

Els usuaris de les xarxes socials han pogut comprovar que realment mantenen una bona sintonia gràcies a les publicacions que les dones dels futbolistes del Barça van fer al llarg de la nit. En una de les imatges es pot veure com Antonella i Shakira s’abracen per fer-se una ‘selfie’, ben somrients i felices pel nou títol aconseguit, festejant-ho al ‘Blue Spot’, el restaurant que Gerard Piqué té a Barcelona.

En qüestió de minuts la imatge es va fer viral, així com les altres fotografies que van compartir. Antonella va publicar-ne dues en grup, una al camp acompanyada de Leo Messi i els seus tres fills, i una altra envoltada per part de les dones dels futbolistes del Barça. Aquesta mateixa, però amb una altra perspectiva i ordre, la va publicar Sofia Balbi –dona de Luis Alberto Suárez–, qui també va compartir una imatge on, de nou, es pot veure Antonella al costat de Shakira i d’Elena Galera –dona de Sergi Busquets.

Fa anys que corre el rumor que Antonella i Shakira no tenen una bona relació, arran de l’inici del romanç entre la cantant i Gerard Piqué. La suposada enemistat entre les dues dones vindria de la relació entre l’argentina i Núria Tomás, l’exparella de Piqué, a qui hauria deixat per la colombiana, sent-li infidel amb ella al mundial del 2010, però en més d’una ocasió tant Antonella com Shakira han demostrat que no són enemigues.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Una publicación compartida de Sofi (@sofibalbi) el


Comentaris

envia el comentari