ÚLTIMA HORA

🚑 Catalunya limita a sis persones les reunions socials per reduir els contagis de Covid-19

Antonia Dell'Atte demandarà els seus companys de 'MasterChef' per assetjament

«M'estic despertant ara i està sent un gran xoc, un gran trauma», ha revelat l'exmodel italiana

Antonia Dell'Atte, ex mujer de Alessandro Lequio
Antonia Dell'Atte, parela d'Alessandro Lequio | CatalunyaDiari.cat

L'estrena de l'esperada tercera edició de ‘MasterChef Celebrity’ arriba de la maneta de la polèmica. El programa, que va estrenar-se el passat diumenge a la nit, conviu en la més absoluta controvèrsia després que Antonia Dell'Atte amenacés de denunciar el programa per assetjament per part dels seus companys. I és que la model italiana va parlar sense embuts del seu pas pel programa assegurant que va ser una experiència «dolentíssima». 

 

L'exparella d'Alessandro Lequio, en aquest sentit, va amenaçar de demandar als seus companys del 'talent show' per assetjament al·legant que «ho he passat molt malament». Tot plegat, doncs, sonarà estrany per l'audiència del programa, ja que els capítols on apareixen aquestes pugnes entre Antonia i els seus companys encara no s'han emès. 

 

Dell’Atte: «Està sent un gran trauma»

Tot i que encara queden molts capítols per veure, el cert és que el primer ja va deixar les primeres píndoles de l'encontre. L'exmodel, de fet, ja en va fer de les seves en replicar diversos companys de programa.

 

En declaracions a la revista 'Lecturas', Antonia Dell’Atte va treure a la llum l'infern que havia passat en explicar que ella s'havia «pres molt seriosament aquest programa» i se sentia dolguda en no entendre per què «la resta de concursants no han estat igual que jo».

 

«M'estic despertant ara i està sent un gran xoc, un gran trauma», ha revelat la mateixa Antonia Dell'Atte mentre explicava que «ho he passat molt malament» per culpa del comportament que van tenir els seus companys.

«Demandaré els meus companys per assatjement»

Dell’Atte s'ha marcat diversos objectius per poder seguir endavant. Per començar, però, aquesta mateixa vol oblidar el seu pas pel programa: «Primer he de fer un recés per oblidar-ho tot, perquè ha estat dur. Quan ho feia bé deien: ‘Bravo, Antonia’. Quan eliminaven al meu grup: ‘Ha estat culpa teva, Antonia’… Tots hem d'assumir la derrota».

 

Algunes de les especulacions de la premsa del cor, finalment, se centren en afirmar que gran culpa del mal moment d'Antonia a 'MasterChef' es deu al comportament de Carmen Lomana. A la revista 'Lecturas', de fet, la mateixa Dell'Atte deixa entreveure la mala situació en afirmar que va haver-hi «mal rollo»

  


Comentaris

envia el comentari