rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Antonia Dell’Atte parla de la visita del seu fill Clemente a Álex Lequio

L'ex model ha confirmat la trobada entre els germans Lequio
Antonia Dell'Atte en una imatge d'arxiu. | Cedida
 

L’ex model Antonia Dell’Atte ha trencat el seu silenci i ha parlat, per fi, de la malaltia d’Álex Lequio, fill del seu exmarit Alessandro Lequio, que es troba als Estats Units fent un tractament.

 

Poques hores abans de l’estrena del programa ‘Masterchef Celebrity’, del qual la italiana en forma part com a concursant, va confirmar la notícia que els mitjans van publicar a l’agost: El seu fill Clemente va visitar a l’Álex, el seu germà.

 

Després de fer-li la pregunta, l’ex model va assegurar que la informació era certa i que sí que havia anat a veure com estava. Després, va pronunciar unes paraules que van servir per tranquil·litzar a tots els que estaven preocupats per l’estat de salut del jove de 26 anys.

 

Clemente Lequio va visitar el seu germà Álex, a la clínica de Nova York. | Cedida
 

Clemente va parlar amb la seva mare de la salut de l’Álex

Després de viatjar des de Miami, on viu actualment, fins a Nova York, va anar a la clínica en la que hi ha el fill d’Ana Obregón i Alessandro Lequio. L’Álex fa cinc mesos que és allà, fent un tractament contra el càncer.

 

El fill gran d’Alessandro Lequio, després de la visita, va explicar a la seva mare com havia anat i les seves paraules van ser molt clares: «Mare, tot està bé... L’Álex està fantàstic».

 

A més, Antonia Dell’Atte, en declaracions a la revista ‘Semana’,  va afegir que estava molt contenta per les paraules del seu fill: «Estic molt contenta que tot surti bé, la veritat és que tot està bé». Després va voler tancar el tema amb prudència dient que «els protagonistes són ells, per tant, jo no vull parlar gaire».

 

Ana Obregón amb el seu fill Álex i Alessandro Lequio a Nueva York. |  Instagram
 

La trobada entre els germans Lequio

La visita de Clemente al seu germà Álex Lequio va tenir lloc a principis d’agost. Feia gairebé quatre mesos que l’Álex estava rebent tractament al Memorial Sloan Kettering Cancer Center.

 

Segons han informat diversos mitjans, la trobada va ser molt emotiva i va permetre que els germans es fonguessin en una abraçada. La trobada també els va servir per reforçar l’amistat que els uneix més enllà de la sang.

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Comentaris