Un desmai obliga a Antonia Dell'Atte a abandonar la gala Starlite en ambulància

La italiana va haver d'abandonar l'esdeveniment perquè va patir una indisposició mentre sopava

Antonia Dell'Atte, ex mujer de Alessandro Lequio
Antonia Dell'Atte, exdona d'Alessandro Lequio | Cedida

Molts personatges famosos es van reunir un any més a Marbella (Màlaga) per participar en una nova edició de la Gala Starlite. Una de les seves convidades, Antonia Dell'Atte, acabaria protagonitzant, en contra dels seus desitjos, una de les notícies de la nit.   

L'exmodel italiana havia participat en els actes previs a la gala sense que mostrés cap tipus de símptoma que fes pensar que es trobava malament. Se la va poder veure posant davant els fotògrafs que cobrien l'esdeveniment amb un gran somriure. 

Seria minuts després quan, segons va publicar 'La Otra Crónica' de 'El Mundo', la mare d'un dels dos fills d'Alessandro Lequio va patir un desmai que va provocar que caigués a sobre de la taula on gaudia d'un sopar exclusiu. 

Davant d'aquesta situació, els organitzadors van reaccionar ràpidament i van aturar tots els actes previstos durant una estona, en la qual Antonia va ser atesa pels metges que es trobaven al recinte on se celebrava el sopar. 

Minuts després, una ambulància va arribar al lloc de celebració de la gala i, un cop va recuperar el coneixement, es va endur Dell'Atte perquè pogués descansar més còmodament en un hospital.  

Una festa solidària molt especial

Un cop Antonia Dell'Atte va ser trasllada, la gala va continuar amb tots els actes que tenien preparats els seus dos principals organitzadors, Antonio Banderas i Sandra García Sanjuán; Bo Derek, David Bisbal i Rosanna Zannetti; José María Aznar i Ana Botella, o Eugenia Martínez de Irujo i Narcís Rebollo van ser alguns dels convidats a aquest acte solidari on, per un donatiu d'entre 800 i 1.000 euros, van poder gaudir d'un gran espectacle i un sopar de luxe. 

Antonia Dell'Atte, en el 'photocall' de la Gala Starlite
Antonia Dell'Atte, al 'photocall' de la Gala Starlite | Gtres

 

La Gala Starlite va comptar amb les actuacions musicals de cantants com Miguel Ríos i Juanes a més de la presència de la 'bailaora' Sara Baras. També altres cares conegudes com Carlos Latre, Santiago Segura o Valeria Mazza van participar en l'espectacle.   

Neguitosa per la malaltia d'Àlex Lequio

Tot i els antics problemes que pogués tenir amb Ana Obregón, Dell'Atte no ha dubtat en mostrar la seva preocupació per la malaltia que pateix el fill d'Obregón i Alessandro Lequio. «Jo sé que ha passat alguna cosa, perquè s'ha publicat. Sé que el germà de Clemente, el fill d'Ana i del meu ex, no es troba bé», deia l'exmodel, a una entrevista a la revista 'Corazón', sobre l'estat de salut d'Àlex Lequio. 


Comentaris

envia el comentari