IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Antonia Dell'Atte explica com va patir amb Alessandro Lequio

L'exmodel italiana va confessar a Bertín Osborne que ha superat una malaltia als ulls que l'ha apartat de la televisió durant vuit anys

Antonia Dell'Atte se sinceró en 'Mi casa es la vuestra'
Antonia Dell'Atte va ser l'última convidada de 'Mi casa es la vuestra' | Telecinco

Antonia Dell'Atte ha tornat recentment a la televisió com una de les concursants estrella de ‘MasterChef Celebrity' i sembla que aquest fet ha rellançat la seva carrera mediàtica. Fa pocs dies, ha protagonitzat l'última entrevista del programa de Bertín Osborne ‘Mi casa es la vuestra’, on ha relatat els mals moments que va viure en la seva història d'amor amb Alessandro Lequio. 

«Va ser una època horrible», així definia l'exmodel italiana la relació amb el pare del seu fill Clemente. Va recordar com tot va començar amb una invitació per una festa que finalment es va convertir en la seva primera cita. Un inici molt romàntic que finalment va acabar de la pitjor manera possible

   

La infidelitat de Lequio la va fer més forta

Segons explicava en el programa de Telecinco, l'aristòcrata va canviar un cop van contraure matrimoni: «Després de la boda va sortir el seu vertader caràcter». Dell'Atte també va parlar de com Ana Obregón es va immiscir en la seva relació. 

Antonia Dell'Atte relató a Bertín los malos momentos de su relación con Alessandro Lequio
Antonia Dell'Atte va explicar a Bertín la traïció d'Alessandro Lequio amb Ana Obregón | Telecinco

 

Antonia confessava: «A Ana la vaig conèixer a Roma, perquè estava rodant una pel·lícula i Alessandro me la va presentar». L'exmusa de Giorgio Armani, tot i admetre que Ana era maca, no va desconfiar en cap moment perquè l'Obregón no era el tipus de dona que li agraden a Lequio

Tot i que una situació la podria haver enfonsat, ella va aprofitar la situació per fer-se coneguda: «Ells em van fer famosa perquè, si ells haguessin estat callats, jo no hauria sigut l'Antonia Dell'Atte que sóc a Espanya, traient les ungles i les dents, defensant-me, treballant». 

Antonia ha patit una malaltia en els seus ulls 

El seu estat de la salut durant els últims anys també va ser un dels temes que va tractar en l'entrevista. Va confessar que l'any 2010, va sentir «alguna cosa estranya als ulls», que li provoca que se li posessin vermells. Finalment li van diagnosticar un problema de tiroides. Antonia explicava que aquest problema li ha servit per aprendre a «perdonar els altres... No perquè ells es mereixin un perdó, sinó perquè jo mereixo la pau». 

Clemente Lequio también habló sobre su padre
Clemente Lequio va parlar de la relació amb el seu pare | Telecinco

 

Clemente ha recuperat el contacte amb Alessandro

Clemente Lequio va participar també en el programa. Preguntat per Bertín per la relació amb el seu pare, va confessar que Alessandro Lequio no havia passat amb ell tot el temps que li hauria agradat. Tot i això, la seva relació ara és molt millor: «Hem ficat una pedra a sobre del passat, hem obert un capítol nou. El que va passar no es torna a parla i vivim una vida diferent».  


Comentaris

envia el comentari