rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Antonia Dell'Atte no denunciarà els seus companys de 'MasterChef Celebrity'

Asseguren que les paraules de la model italiana eren en to de broma
Imatge d'arxiu d'Antonia Dell'Atte | Cuatro

 

Sembla que finalment l'amenaça de demanda que Antonia Dell'Atte havia fet als seus companys de 'MasterChef Celebrity' per assetjar-la quedarà en no res. Davant del rebombori que havia provocat, la model ha rebutjat, mitjançant el seu representant, que vulgui emprendre mesures legals contra els integrants del concurs.

 

«No hi ha absolutament cap demanda ni al programa, ni a concursants, ni a jutges», ha assegurat Susana Uribarri, mànager de la italiana, a 'Vertele'. «Antonia va acabar el programa amb un gran aprenentatge, tant en l'àmbit personal com professional», afegia en declaracions al citat portal digital.

La productora també ho confirma

Per la seva banda, Shine Iberia, la productora de 'MasterChef Celebrity', ha donat la mateixa versió que havia donat Antonia Dell'Atte a través de la seva representant. En aquest sentit, la plataforma ha lamentat que les paraules de la concursant estiguessin «totalment tretes de context».

 

«Estava parlant de la competitivitat, de la relació entre ells, de les proves, i va dir que havia estat molt complicat, perquè era molt dur. Com era una contrincant molt forta, anaven per ella i anava a denunciar-los a tots», detallava l'equip responsable del programa.

 

Els concursants de la tercera edició de 'MasterChef Celebrity' | CatalunyaDiari.cat

 

Tot i això, han afirmat que aquesta advertència es va produir «sempre fent broma, com és Antònia». «En cap moment s'ha plantejat prendre mesures legals contra ella, ni hem rebut res», han afegit des de la productora del programa.

 

La gran protagonista de ‘MasterChef Celebrity’

Així doncs, sembla que Antonia Dell'Atte s'hauria desdit de les seves amenaces i tractarà de resoldre les diferències amb els seus companys al plató. La italiana va ser la gran protagonista del primer programa de 'MasterChef Celebrity' i segur que encara donarà molt més que parlar.

 

Cal recordar, que en l'àmbit personal, la model italiana no està passant pels seus millors moments a causa del delicat estat de salut del fill del seu exmarit, Álex Lequio. Especialment afectat està Clemente Lequio, fill d'Antonia i mig germà d'Álex.

 

Pot ser que els nervis de la italiana per aquesta situació hagin estat els detonants de les amenaces als seus companys de 'MasterChef Celebrity'. No obstant això, sembla que l'estat de salut del fill d'Ana Obregón està evolucionant favorablement, tal com li va dir el seu fill Clemente: «tot està bé. Àlex està fantàstic».

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris