Antonia Dell'Atte es queixa que ningú va convidar al seu fill al funeral d'Álex Lequio

La model italiana va revelar a 'Lazos de Sangre' el que va passar en el funeral d'Aless

Imatge d'Antonia Dell'Atte
Antonia Dell'Atte revela que el seu fill Clemente no va ser convidat a el funeral d'Álex Lequio | TVE

L'absència de Clemente Lequio en el funeral del seu germà Àlex va ser de les més sorprenents. Després de conèixer-se la mort del fill d'Ana Obregón i Alessandro Lequio, el primogènit de l'italià va publicar a les seves xarxes socials tota mena de missatges plens de tristesa pel desenllaç del seu germà.

No obstant això, Clemente no va estar present en l'últim adéu que va tenir lloc fa unes setmanes. «M'omple de tristesa no poder estar present en aquest homenatge» publicava el jove a les seves xarxes socials en una carta de comiat dirigida a Álex Lequio.

«Clemente no va ser convidat»

Capexplicació més es va donar sobre la raó que va impedir la presència de Clemente Lequio en el funeral del seu germà fins que la seva mare, Antonia Dell'Atte ha confessat la veritat. La presència de la italiana al programa 'Lazos de Sangre' va ser crucial per entendre el que ha passat. «Clemente no va ser convidat al funeral del seu germà Aless» va explicar Antonia a Boris Izaguirre.

Durant la seva explicació, la italiana va assenyalar a Alessandro Lequio com el culpable que el seu fill no estigués convidat al funeral. «Es va assabentardesprés que hi havia aquesta missa, això ho havia d'haver dit el seu pare».

Antonia Dell'Atte va explicar com va viure el seu fill la mort d'Aless amb tan sols 27 anys. «Clemente ho ha viscut com un tempsmalgastat que ell volia recuperar» i va revelar el consell que li ha donat per superar la pèrdua. «Ell et protegeix i si ho has estimat ell batega dins teu» i afegia contundent en un clar missatge al seu exmarit: «No es fa diferència entre fills».

«Ana tindrà tota la meva solidaritat sempre»

El dolor de la italiana pel menyspreu al seu fill va molt més enllà i va explicar que no se li va tenir present en l'últim adéu a Aless. «Clemente va escriure una carta que al funeral no es va llegir, ni va ser nomenat». Una actitud per part del col·laborador d''El programa de Ana Rosa' que Antonia no entén, perquè «Clemente i Aless s'estimaven molt».

Entre tant, Antonia Dell'Atte no li guarda cap mena de rancor a Ana Obregón per les picabaralles del passat i s'ha mostrat a la banda de l'actriu en la distància. «Ana tindrà tota la mevasolidaritatsempre» confessava.


Comentaris

envia el comentari